nlc.hu
Szabadidő

70 éves lett Eperjes Károly

Eperjes Károly: Közeleg a végkifejlet

Gyerekként olimpiai bajnok akart lenni Eperjes Károly, aki most lett 70 éves és Pilinszkyvel gondol az idő múlására.

70. születésnapja alkalmából adott interjút Eperjes Károly. A színész-rendező a Blikknek elmondta, hogy úgy érzi, jut energiája mindenre, pedig rendesen megpróbálta őt az, hogy négy Covid-fertőzésen van már túl.

szakállas férfi nyilatkozik

Eperjes Károly (Fotó: Vörös Szilárd)

Bevallom, fél év kellett, mire visszanyertem korábbi energiámat. De ez szinte semmi az egyik soproni focitársamhoz képest, aki hétszer kapta el a koronavírust.”

Eperjes gyerekkét arról álmodozott, hogy olimpiai bajnok lesz, inspirálta őt Balczó András teljesítménye. Most azonban – mint mondja – már nem cserélne az álmaival. „Sportolóként nem kaptam annyi talentumot a Teremtőtől, mint színészként. Így jó, így szép, így van rendjén, hogy én színpadon és filmvásznon érhettem el sikereket, és nem a zöld gyepen.

A születésnapja kapcsán úgy érzi, Pilinszkyvel szólva, hogy közeleg a Végkifejlet, amit igyekszik jól megélni. „Természetesen nem marad el a nagy beszélgetés Szabó Istvánnal, Cserhalmi Gyurival, akik ugyancsak most ünnepelhették a születésnapjukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top