nlc.hu
Szabadidő

Ingyen ebédet akart az influenszer, egy étterem a helyükre tette őket

„Jobban szeretjük a fizető vendégeket” – ingyen ebédet akart az influenszer, egy étterem a helyére tette

Egy érdeklő üzenetből óriási botrány lett.

A manchesteri Lucky Ramen and Sushi étterem Instagram-oldalán osztotta meg, milyen üzenetet kapott egy 36 ezer követővel rendekező influenszertől.

Az illető, akit nem neveztek meg, azt írta, hogy másnap a városban jár, és lehet, hogy későn szól, de szeretne enni valahol a partnerével, és érdekli, hogy az étterem nyitott lenne-e együttműködésre, ha posztol róluk.

„Egy újabb üzenet egy újabb kék pipás szupersztártól, aki ingyen szeretne enni egy posztért cserébe. Sajnos ez nem segít abban, hogy ki tudjuk fizetni a számláinkat. Nagyon hízelgő, hogy tetszik neked a főztünk, de jobban szeretjük a fizető vendégeket” – írták a megosztott üzenet mellé.

Ezzel nem volt vége a történetnek, az influenszer ugyanis reagált az őt kritizáló Instagram-posztra, és nem örült annak, hogy az üzenet, amit írt, a nyilvánosság elé kerül. „Szerinted az olyan emberek mint mi, nem érdemlik meg, hogy ingyen ehessenek? Ha nem vetted volna észre, az üzletedet szeretnénk reklámozni a legjobb tudásunk szerint, mindezt ingyen és bérmentve” – írta felháborodva. 

Hozzátette, mert így elbántak velük, várhatja, hogy a közel jövőben ellátogatnak hozzájuk. „Lehet, hogy jót mulattatok rajtunk, de mi nevetünk a végén. Oda megyünk, ahova akarunk, azt eszünk, amit akarunk, és ami legfontosabb, nem kell fizetnünk érte” – zárta üzenetét, amit szintén megosztottak az étterem Instagram-oldalán.

„Nagyon sajnáljuk, hogy lelepleztünk benneteket és fontos számunkra a megélhetésünk. Az újabb üzenettel szintet léptél, így nem csak ingyen látunk vendégül, de séfjeink készek felajánlani Crocs- és Birkenstock papucsaikat plusz bónuszként munkádért. Sőt, még az apám kitüntetése is a tied lehet, és mivel az öreg éppen nagyon nagylelkű, azt fontolgatja, hogy szívesen bedobja az új, környezetbarát hibrid kerekesszékét is” – írták a képek mellé egyéb szarkasztikus megjegyzések kíséretében. 

Menü egy ramennel

Fotó: LÜCKY/Instagram

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top