nlc.hu
Szabadidő

Idén is elindul A Konyhafőnök

Hiába a gyengülő nézettség, idén is elindul A Konyhafőnök

Már keresik a játékosokat az RTL hosszú éveken át mindent verő, de az utóbbi időben kissé meggyengült gasztro-realityjéhez.

10 millió forintos nyereménnyel kecsegtetik azt a játékost, aki kamerák kereszttüzében lesz képes hétről hétre és napról napra kreatív sütés-főzést bemutatni ország-világ előtt. A Konyhafőnök tehát folytatódik, és mivel lassan már minden kicsit is ismertebb celeb megfordult Fördős Zééknél, aki már fogott valaha fakanalat a kezében, így érthető, hogy most is civil játékosokra építik a műsorfolyamot – derül ki a SorozatWiki híréből.

Szereted a finom ízeket? Jól kiismered magad a konyhában? Van bátorságod olyan alapanyagokhoz nyúlni, amit lehet, hogy még sohasem láttál? Bírod a feszültséget, nehéz kizökkenteni? Jelentkezz, hogy lenyűgözd a zsűrit!

– hangzik a toborzás szövege.

A Konyhafőnök

A Konyhafőnök sikercsapata (fotó: RTL/Sárosi Zoltán)

Az oldal felhívja a figyelmet, hogy 2022-ben A Konyhafőnök VIP simán kikapott az Ázsia Expresszel és a Farm VIP-vel szemben, 2023-ban pedig a Szerencsekereket ugyan sikerült legyőzniük, de a hasonló koncepción alapuló Séfek séfével szemben már elvéreztek Rácz Jenőék.

A produkcióba való jelentkezés már elindult, az alábbi linken lehet jelentkezni, és mivel a játékosok castingja csak most kezdődött, ebből szinte biztosra vehető, hogy az adásfolyam valamikor ősszel lesz látható a képernyőn. Korábban 10 civil évad, 7 celebes szezon és 2 junior etap került adásba, a legutóbbi győztes pedig nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Sztárboxba vágyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top