nlc.hu
Szabadidő

Szerinted ki kerüljön a Megasztár zsűrijébe?

Szavazz! Szerinted ki kerüljön a Megasztár zsűrijébe?

Egyelőre még rejtély, hogy ki ülhet a Megasztár legújabb évadának zsűriszékébe.

Februárban hatalmas bejelentést tett a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila: 12 év után visszatér a Megasztár, ráadásul giganyereménnyel, mintegy 40 millió forintos fődíj üti a győztes markát. 

A nézők még 2003 őszén láthatták az első válogató adásokat, és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszél majd. Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brandje. 

A műsort természetesen a mai kor igényeire szabják és megújítják, sőt, a nyereménnyel is szintet lép a csatorna. A Megasztár történetének eddigi legnagyobb összegét kapja a győztes: 40 millió forintot, dalfelvételt egy világhírű Los Angeles-i stúdióban, és egy videóklipet!

megasztár

Megasztár (Fotó: TV2)

Ki lehet a zsűri? 

A Megasztár esetében olyan művészek és előadók voltak zsűritagok, mint Mester Tamás, Bereczki Zoltán, Falusi Mariann, Bochkor Gábor, Presser Gábor, Friderikusz Sándor, Eszenyi Enikő, Fenyő Miklós, Bakács Tibor, Pély Barna, Soma Mamagésa, Novák Péter és Pierrot. Az azonban még egyelőre kérdés, hogy az új évadban ki ülhet be a zsűriszékbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top