Iszak Eszti és Gelencsér Timi kezében az új királynő sorsa!

T. D. | 2024. Április 04.
Ismét várja a jelentkezőket a Miss Balaton!

Ez az év egy gyönyörű lány életébe biztosan változást hoz: nyáron ismét királynőt választ a Miss Balaton csapata. Az augusztus 17-i döntőig viszont még számos feladat vár a verseny szervezőire, a következő időszak izgalmas hónapokat tartogat mind a verseny mentorai, mind a jelentkező lányok számára.

Fotó: Miss Balaton

A 2022-es királynő, Csupor Olívia és a Miss Balaton-család tagjai egy óriási gomb megnyomásával indították el a 2024-es versenyt és annak jelentkezési időszakát. A hagyományokhoz híven a sajtóeseményen a verseny casting zsűritagjai és mentorai is megjelentek, a műsorvezető Iszak Eszti volt.

Nagy Réka, Horváth Cintia, Szabó Dóra és Magony Szilvi segíti majd mentorként a Miss Balaton idei versenyzőit, az pedig, hogy ki lesz az a 12 lány, aki a döntőben is bizonyíthat, a casting zsűri, azaz Epres Panni, Iszak Eszter, Gelencsér Tímea és Seres Attila koreográfus közös, szakmai döntésén múlik majd.

A jelentkezésnél nincs szükség retusált vagy agyonfilterezett fotókra. A természetes szépséget szeretjük, és ezt is keressük. Előfordult már, hogy a castingra egy sokkal szebb lány sétált be natúr sminkben, mint akit a manipulált fotókon láttunk” – mesélte Gelencsér Timi, hozzátéve, hogy a bátorság és az önbizalom már önmagában fél siker. „Az első lépést a jelentkezőknek kell megtenni, teljesen új kapuk nyílhatnak meg azok számára, akik részt vesznek a versenyen.

Iszak Eszter azt mondja, casting zsűriként számára fontos, hogy lássa a jelentkező lányokban az ambíciót, az alázatot, és az sem elhanyagolható, hogy jó csapatjátékosok legyenek.

A casting az egyik legizgalmasabb része a versenynek, tudom, hogy az ott jelenlévő lányok közül valakinek megváltoztatjuk az életét. A döntőn pedig, amikor kimondjuk a győztes nevét, tudjuk, hogy az ő pályája 180 fokos fordulatot vesz a következő évekre. Ha a győztes ügyesen bánik majd ezzel a lehetőséggel, akár egy hosszú karrier kezdete lehet ez a pillanat

– teszi hozzá Eszti.

A még regnáló királynő, Csupor Olívia győzelme utáni egyik első modellmunkája a Miss Balaton 2023-as naptárának fotózása volt, Mexikóban. Az új királynőre hasonlóan izgalmas kihívások várnak, hiszen ősszel ő is részt vehet majd a jövő évi naptár fotózásán, Portugáliában. A 2024-es Miss Balatonra egészen május 3-ig lehet jelentkezni.

Csupor Olivia

Csupor Olivia (Fotó: Miss Balaton)

Balogh Eleni

Balogh Eleni (Fotó: Miss Balaton)

Miss Balaton

Fotó: Miss Balaton

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea (Fotó: Miss Balaton)

Iszak Eszter

Iszak Eszter (Fotó: Miss Balaton)

Epres Panni

Epres Panni (Fotó: Miss Balaton)

Szabó Dóra, Nagy Réka, Magony Szivi, Iszak Eszter, Epres Panni, Gelencsér Timi, Csupor Olívia, Horváth Cintia

Szabó Dóra, Nagy Réka, Magony Szivi, Iszak Eszter, Epres Panni, Gelencsér Timi, Csupor Olívia, Horváth Cintia (Fotó: Miss Balaton)

Exit mobile version