nlc.hu
Szabadidő

Videó a brutális terézvárosi tömegverekedésről

Brutális tömegverekedést vettek videóra Terézváros közepén

Az eset Terézvárosban, egy Dessewffy utcai szórakozóhely előtt történt, méghozzá az utca közepén. Voltak, akik rosszul lettek és eszméletüket vesztették, mégsem riasztotta senki a rendőröket vagy a mentőket.
tömegverekedés

A budapesti éjszakai élet egy csúnya szegletét mutatja a Tények birtokába jutott videó, amit a csatorna tett közzé. A felvétel tanulságai szerint legalább hatan verekedtek össze, méghozzá az úttest kellős közepén. A körülöttük összegyűlt tömeg buzdította a verekedőket, sőt egy ponton még egy nő is beszállt a balhéba.

A Tények információi szerint a tömegverekedés kirobbanása egy szakításhoz kötődött, eleinte nők között alakult ki a konfliktus, ám később a dolog férfiak közti brutális verekedéssé fajult. Egy ponton valaki azzal próbálta leállítani a verekedőket, hogy közelről gázsprével fújta le őket, amitől többen rosszul lettek.

Bár az esetnek voltak sérültjei, senki nem riasztotta a helyszínre a rendőrséget vagy a mentőket. A Tényekhez eljuttatott felvétel alapján azonban a rendőrség  hivatalból nyomozást indít, hogy előkerítse a tetteseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top