nlc.hu
Szabadidő
Te is a tökéletes nyaralást tervezed?

Te is a tökéletes nyaralást tervezed?

Akár gyermekkel szervezünk családi kiruccanást, akár barátokkal, esetleg a párunkkal szeretnénk eltölteni pár pihentető napot az év legmelegebb időszakában, meg kell találnunk azt a szálláshelyet, ami számunkra a lehető legmegfelelőbb szolgáltatási palettával rendelkezik, ehhez pedig van számotokra egy remek tippünk. Jártatok már zalakarosi Hotel Karos Spa****-ban? Nézzük meg, mi teheti tökéletessé a nyaralást, ha ezt a szállodát választjuk!

Te is a tökéletes nyaralást tervezed?

Mire is vágyhatunk egy tikkasztó nyári napon? Naná, hogy egy jéghideg hűsítőre és egy hatalmas csobbanásra! A szálloda két nagy kültéri medencével rendelkezik, egy élménymedence azoknak, akik a pezsgést részesítik előnyben és egy úszómedence azoknak, akik néhány hosszt leúszva próbálják hűsíteni magukat a nyári melegben.

Nyugalom, abban az esetben sincsen gond, ha az égiek megtréfálnának bennünket és az időjárás mégsem lenne annyira forró, ugyanis a hotel wellness részlege 5 különféle beltéri medencével, 5 szaunával, gőzkabinnal és jégkamrával is rendelkezik.

Te is a tökéletes nyaralást tervezed?

A hotel nyári csomagajánlatai már foglalhatók, amik a félpanziós ellátáson túl snack ebédet is tartalmaznak, illetve ezen kívül néhány extra ajándékot. Ha a nyaralás során szeretnétek egy kis adrenalin löketet kapni, akkor jó helyen jártok, ugyanis a csomagajánlat tartalmaz személyenként egy belépőt a Zalakarosi Fürdőbe és a Bobo Fun Parkba.

Amennyiben mégis úgy döntenétek, inkább ki sem mozdultok a szállodából, a hotel játszóházai és játszótere mindig a rendelkezésetekre állnak, bizonyos időszakokban pedig gyermek felügyelet is elérhető, ha szeretnék pár lopott percet kettesben tölteni. A kicsik szórakozását az állandó animációs programokon túl a nyár folyamán egy extra program is biztosítja, ez pedig az idén a Mosolyfestők Alapítvány által biztosított kreatív műhely lesz.

Te is a tökéletes nyaralást tervezed?

El tudtad képzelni a nyaralásodat a Hotel Karos Spa****-ban Zalakaroson? Akkor ne habozz és foglald le szállásodat mielőbb, hiszen a tökéletes pihenés receptje nálunk van, a hozzávalók pedig Ti vagytok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top