10 sorozat, amivel kitöltheted a Bridgerton utáni űrt

Rakita Vivien | 2024. Június 17.
Ledaráltad a Bridgerton harmadik évadát, és most egy Polin-formájú űr maradt a szíveden? Az alábbi 10 sorozat közül biztosan találsz rá megfelelő gyógyírt.

Múlt hét csütörtökön jött ki a Bridgerton harmadik évadának második része. A feketeöves rajongók pedig (még azok is, akik hősiesen kitartottak, és bevárták mindkét felvonást) már a hétvége alatt ledarálták a sorozatot. Csakhogy a Bridgerton hangulata olyan elsöprő, hogy Penelope és Colin happy endje után elvonási tünetei támadnak a nézőnek. Ezt orvosolandó, az alábbi galériában összegyűjtöttünk 10 olyan szériát, amik betölthetik ezt a hiányt. Szenvedélyes, romantikus, vicces és (nagyrészt) történelmi produkciók ezek – csak győzz válogatni közülük!

Mutatjuk az új kedvenceidet!

maxton hall nlc

A fotó kissé megtévesztő: a Maxton Hall abból a szempontól kivétel a listán, hogy nem történelmi időkben játszódik. Egy abszolút kortárs sorozatról van szó, melyben a kezdetben ellenséges Ruby és James között annyira szikrázik a levegő, hogy elkerülhetetlenül egymásba szeretnek. Bridgerton-szintű szenvedélyre számíts! (Fotó: Prime Video)

Sanditon nlc

Jane Austen befejezetlen, Sanditon című regényét Theo James és Rose Williams főszereplésével adaptálták. Nem elég, hogy a Bridgertonnal egyidőben játszódik, a hangulata is nagyon hasonló. És még az erotika sem hiányzik belőle. (Fotó: MédiaKlikk)

The Buccaneers nlc

A The Buccaneers az 1870-es évek Amerikájába (és később Angliájába) kalauzol minket. A történet öt lány barátságáról és szerelmeiről szól, látványosan bridgertonos stílusban. Az utánzást azonban megbocsájtjuk neki (és hamar el is felejtjük), mert olyan magával ragadóan szórakoztató ez a sorozat is. (Fotó: Apple TV+)

A hiúság vására nlc

A mostanában sárkányok és Targaryenek társaságában látható Olivia Cooke alakítja Becky Sharpot William Makepeace Thackeray klasszikus regényének, A hiúság vásárának 2018-as friss és izgalmas adaptációjában. (Fotó: Profimedia)

Mary & George nlc

Ha a Bridgertonban Benedict a kedvenced, de különösen most, a harmadik évad után, akkor egy újabb biszexuális ikont ajánlunk figyelmedbe. Ő pedig George (Nicholas Galatzine), aki VI. Jakab királyt csábítja el az anyja, Mary (Julianne Moore) tanácsára. Igen, ez igaz történet.(Fotó: SkyShowtime)

Hajsza a szerelemért nlc

A Hajsza a szerelemért két unokatestvér kalandjait mutatja be, ahogy a barátságukban, szerelemben és a II. világháború utáni Angliában navigálnak. Miközben meg kell küzdeniük azzal, hogy valójában teljesen mást akarnak az élettől. Érzelmes és romantikus történet olyan nagy nevek tolmácsolásában, mint Lily James, Andrew Scott, Emily Mortimer vagy Dominic West. (Fotó: HBO)

Poldark nlc

Az 1781 és 1801 között (tehát éppen a Bridgerton megelőző években) játszódó Poldark Anglia egy másik részébe kalauzol minket. Mégpedig Cornwallba, ahol még a nemesek is sokkal inkább falusias életet élnek. A fókuszban Ross Poldark kapitány és szolgálója, Demelza Carne tiltott szerelme áll...na meg egy sor intrika, túlfűtött szenvedély és érzelem. (Fotó: MédiaKlikk)

Dickinson nlc

Az Emily Dickinson életét bemutató sorozat (melynek főszerepét Hailee Steinfeld alakítja) a szapphói szerelemnek ad teret, kiaknázva a területet, amit a Bridgerton (még) érintetlenül hagyott.(Fotó: Apple TV+)

az aranykor nlc

Az aranykor a címben jelzett időszakot meséli el: New York fellendülésének idejét a 19. század végén. Ide csöppen az árván maradt Marian Brook, akit vagyonos és idős nagynénjei gondjaira bíznak. Marian pedig akarata ellenére is belekeveredik az akkoriban a várost (de elsősorban a családját) uraló osztályharcba...(Fotó: HBO)

Sarolta királyné nlc

Elég nyilvánvaló választásnak tűnik a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet, de ha még nem nézted meg a Bridgerton spin-off sorozatát, akkor ideje pótolni! Sarolta és György sztorija mélyebb, komplexebb, mint bármelyik Bridgerton-románc. De legalább annyira szenvedélyes és mindent elsöprő (ha nem jobban!). (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

Exit mobile version