nlc.hu
Sztárok
Elégedetlenkednek a rajongók a Bridgerton harmadik évadának folytatása miatt

Elégedetlenkednek a rajongók a Bridgerton harmadik évadának folytatása miatt

A számos pozitív vélemény mellett rengeteg negatív kritikát is olvashatunk a Bridgerton harmadik évadáról.

Június 13-tól elérhető a Netflixen a Bridgerton 3. évadának folytatása, a rajongók zöme pedig már az első napon le is huppant a tévéképernyők elé, hogy megtekintse a társaság életének újabb fejezeteit. Bár az új évadra nagyon sokat, két évet kellett várnia a rajongóknak, a friss részek véleményük szerint hagytak némi kívánnivalót maguk után. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

SPOILER! A legtöbben sok egyéb mellett azt nehezményezték, hogy az újonnan kiadott négy epizódban nem láthattak eleget a főszereplők románcából, ugyanis sokkal inkább eltolták a sztoriszálat Lady Whistledown leleplezése felé és az egyéb karakterek sztoriszálainak felépítése felé. A Bridgerton széria ugyanis a forró jeleneteiről ismert, az idei évadban azonban bár volt egy-két pikánsabb jelenet, korántsem annyi, mint például az első évadban. 

Habár ez Polin (Penelope és Colin – a szerk.) történetszála kellett volna, hogy legyen, úgy érzem nem kaptunk eleget belőlük. Túl sokat foglalkoztak más történetszálakkal is.

– írta az egyik kommentelő.

„Sok minden történt egyszerre az évadban, így véleményem szerint túlságosan rövidre vették emiatt a Pen és Colin szerelmi szálát. Maradt egy kis hiányérzetem.”  – fogalmazta meg egy másik. 

„Most sokan meg fognak vetni azért, amit mondok, de a túlságosan sok Whistledown esemény elvitte a fókuszt a párról, így ez az évad nem lett olyan meghitt, mint az előző kettő…” – tette hozzá egy harmadik hozzászóló. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top