nlc.hu
Sztárok
Fantasztikus kreációkban pompáztak a szereplők a Bridgerton londoni premierjén

Fantasztikus kreációkban pompáztak a szereplők a Bridgerton londoni premierjén

Tegnap este tartották a Bridgerton újabb premierjét, amelyen szinte az egész szereplőgárda részt is vett, méghozzá nem akármilyen kreációkban!

Június 12.-én este tartották a Bridgerton harmadik évadának második felvonásának premierjét. Az eseményt a londoni Leicester Square-en tartották, a sorozat szereplői pedig egytől-egyig varázslatos és rafinált ruhakölteményekben érkeztek az eseményre. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Nagyon sokáig tűkön ültek a Bridgerton rajongók, ugyanis a sorozat harmadik évadára két évet kellett várniuk. Ráadásul, ha ez még nem lett volna elég érvágás a ˝díszes társaságnak˝, akkor az újabb évadot ketté is szedték. Az első felvonását május 16-án tette közzé a Netflix, a második felvonását pedig a mai napon, június 13-án láthatják majd a rajongók.

Kétségtelen, hogy rengeteg ember Bridgerton lázban ég az elmúlt időszakban. A Netflix belső rangsora szerint ugyanis a harmadik évad első fele 45,05 millió megtekintést ért el világszerte, ez pedig körülbelül 165,2 millió óra nézési idő! Ez a szám azonban biztos növekedni fog a második részre, ugyanis sokan inkább megvárták az új részeket is, hogy egybe tudják ledarálni az ikonikussá vált sorozatot. 

Betsy Beers ügyvezető producer a The Hollywood Reporternek árulta el, hogy mit gondol a szériáról: 

Bár ezt sosem lehet előre megmondani, de úgy érzem, az emberek csak egyre jobban és jobban fogják szeretni a Bridgertont. Van valami ebben a szezonban, ami az embereket megfogta és alig várták már, hogy lássák – ebben talán az is közrejátszik, hogy sokat kellett várni rá. De az új évad két főszereplője is hozzátesz ehhez, hiszen mindenki szereti őket és szurkolnak nekik.

Bár valószínű sokan nem tudták azonnal bekapcsolni reggel a Netflixet, hogy ledarálják a részeket – hiszen valamikor meg kell dolgozni az előfizetés pénzéért is -, így mutatunk pár képet, amivel csillapíthatjuk az éhségünket a társaság hogyléte iránt. A csapat ugyanis gyönyörű ruhákban tündökölt a premieren! 

Megnézem
Összes kép (12)

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top