nlc.hu
Szabadidő
Bridgerton főcímdala magyaroktól

Libabőr: Magyar tanárok adják elő a Bridgerton főcímdalát

Több ilyen esemény kellene, mert hatalmas a Bridgerton-láz az országban!
Bridgerton

Nem kétséges, hogy a Bridgerton láz még erősebb lett a harmadik évad után. Mindenkit megbabonázott Colin és Penelope szerelme. De nemcsak a romantika miatt imádják a nézők a népszerű sorozatot, hanem a benne felcsendülő zenék miatt is. A készítők ugyanis kiválasztják a legnépszerűbb slágereket az elmúlt évekből, amelyeket végül egy vonósnégyes ad elő.

Arról egyébként a magyar tervező ruháját viselő Nicola Coughlan beszélt, hogy az idei szezonba ő javasolta, hogy kerüljön be Taylor Swift egyik slágere. 

De mi közünk van ehhez nekünk magyarokhoz, hát sok. A Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai az “Évszak Gyémántja Álarcos Bálra, napi 4 órát gyakoroltak, hogy a bálozók a legszínvonalasabb koncertélményben részesüljenek.”  Hallgassátok csak! Csodálatos!

@lasoiree_hungary Így készülnek a Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai az Évszak Gyémántja Álarcos Bálra. 💎🎼 Napi 4 órákat gyakorolnak, hogy Bálozóink a legszínvonalasabb koncertélményben részesüljenek. ✨ #bridgerton #soiree #szeged #tánc ♬ eredeti hang - la Soirée

Ha ez nem lenne elég, akkor további videót is tudunk mutatni! Ebben maga Lady Whistledown magyar hangja, árul el újabb titkokat az ország első Bridgerton-stílusú báljáról.

Az esemény június 29-én kerül megrendezésre Szegeden.

@lasoiree_hungary Legdrágább Érdeklődők! Mi lehetne csodálatosabb, mint hogy maga Lady Whistledown invitálja meg a nagyérdemű társaságot az Évszak Gyémántja Álarcos Bálra? Köszönjük Hámori Ildikónak, hogy csodás hangjával és páratlan tehetségével emeli bálunk pompáját! #bridgerton #magyartiktok #tánc #soiree ♬ original sound - la Soirée

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top