nlc.hu
Szabadidő
Új zebrák Budapesten

Nagy változás történt az Örs vezér terén

Ideje volt! Ti hová tennétek a következőt?

Számos, fővárosi kereszteződést lehetne felsorolni, ahol az aluljárók mellett, már igencsak szükség lenne zebrára. Az elmúlt időszakban az Astoriánál adták át gyalogátkelőhelyet, így csak annak kell használnia az aluljárót, aki a metróval szeretne utazni. De hasonlóan zebrát alakítottak ki a Blaha Lujza téren is

Most pedig az Örs vezér terénél történt nagy változás. Itt már régóta hiányzott a zebra, mert szinte elképzelhetetlen volt a kihagyni az aluljárót, ha az ember ment valahová.

A 24.hu írta meg, hogy mindenki fellélegezhet, mert nem kell tilosban átfutkosni az utcán, ahogy eddig. Az Örsön kialakított gyalogátkelő az Árkád, illetve a Sugár üzletközpont között a, Kerepesi úton található. 

“Az új gyalogátkelőhely egyszerre szolgálja a nehezebben közlekedő idősebbek haladását, illetve a babakocsival, csomagokkal közlekedők és a kerekesszéket használók biztonságos átkelését” – írja a BKK.

Az új átjáró. (fotó: https://www.facebook.com/bkkbudapest)

Az új átjáró. (fotó: https://www.facebook.com/bkkbudapest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top