nlc.hu
Szabadidő
Gyermekbántalmazó jászberényi sportvezető

Lemondott a sportvezető, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

A gyermekbántalmazás elkövetője korábban életműdíjat kapott Novák Katalintól.

A Telex szúrta ki a jászberényi Yakuzák SE elnökének az egyesület honlapjára a gyermekbántalmazás után kitett közleményét. Ebben azt írta, minden posztjáról és tisztségéről lemond, mert „méltatlanná vált azok betöltésére”. A. Tibor volt az, aki úgy rúgta ki egy gyerek lábát a szolnoki kalandparkban,

Lemondott a sportvezető, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

hogy a (sisakot viselő) gyerek lefejelte a földet.

„Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek”

– írta. Az erről szóló cikkek megjelenése után

a sportegyesület honlapja elérhetetlen lett.

Szol24 szerint Jászberényben szóbeszéd útján terjedt el a múlt héten történt gyermekbántalmazás híre, hogy ki rúgta föl a kisfiút. A lap szerint a lemondott sportegyesületi vezetőt Novák Katalin államtitkár korában életműdíjjal tüntette ki. Az RTL úgy tudja, hogy a gyerek nem akart mászni, ezért rúgta fel őt az egyesületi vezető. A Szolnoki Kalandpark dolgozók nem látták a bántalmazást, csak arra lettek figyelmesek, hogy

a környéken álló gyerekek hirtelen zaklatottak lettek,

volt, aki el is sírta magát. A kalandparkot üzemeltető cég alkalmazottai feljelentést tettek. A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telex kérdésére megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat garázdaság vétsége miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top