nlc.hu
Szabadidő
Elképesztő luxus: itt nyaral Zimány Linda

Elképesztő luxusban nyaral Zimány Linda

Zimány Linda lélegzetelállító helyszínen nyaral. A fantasztikus luxusról a közösségi oldalán osztott meg néhány képet a rajongóival.

Zimány Linda fantasztikus helyen nyaral, amiről Instagram-oldalára is posztolt néhány képet. Az egykori modell egy francia luxus hotelből jelentkezett.

Zimány Linda

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

 

Ahol Zimány Linda jelenleg is nyaral, az a celebvilágban egy igazán közkedvelt üdülőhelynek számít. A luxushotel egy elegáns, kifinonult paradicsom, amely egyben környezetbarát is, és természetesen nem hiányozhat a wellness részleg és az úszómedence sem a kínálatból. A francia kisváros, Saint-Tropez mindig is híres volt a fényűző pompájáról és a riviéra szépségéről. Nem is csoda tehát, hogy a magyar hírességek sem tudnak ellenállni ennek a csodának.

Sokan azonban a fotókat látva elgondolkodtak, hogy vajon mennyibe is kerülhet itt egy éjszaka. A kommentelők a Redditen természetesen elkezdtek utána járni a piszkos anyagiaknak.  A hotelben, ha valaki szeretne egy éjszakát eltölteni – és nem a legdrágább szobát veszi ki – az is nagyjából 400 ezer forintba kerül.  Viszont az sem ritka, hogy ha valaki Saint Tropez-be látogat, akkor valamiféle privát rendezvényen vesz részt. A kommentelők szerint lehet, hogy Linda is egy ilyen privát parti miatt érkezett pont ebbe a szállodába. 

Linda számos fotót osztott meg a követőivel, a legtöbb ilyen képen bikiniben pózolt és szemmel láthatóan nagyon is élvezi a kikapcsolódás Franciaországban.

Zimány Linda posztját a helyről IDE kattintva tudod megnézni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top