nlc.hu
Szabadidő
Szelfi miatt lezuhant cseh tornász

Halálos mélységben lelte halálát a gyönyörű tornászlány

A cseh sportoló tökéletes szelfit akart a festői neuschwansteini kastély közelében, lezuhant a mélybe.

Instagramjára próbált tökéletes szelfit lőni augusztus 15-én A 23 éves Natalie Stichova. A nő lezuhant a közel kilencven méter magasból, majd hat nap múlva a kórházban hunyt el – írja a The Sun. Natalie harmadmagával együtt, a rendőrség szerint nehéz terepen túrázott. Egy társa szerint nagyon közel állt a szikla széléhez, amikor megcsúszott.

“Soha nem fogjuk megtudni, hogy megcsúszott-e, vagy letört-e a sziklaperem egy darabja”

– mondta.

Halálos mélységben lelte halálát a gyönyörű tornászlány

Natalie súlyos sérülésekkel élte túl a zuhanást,

helikopterrel vitték kórházba. Családja a nőt ért visszafordíthatatlan agykárosodás miatt múlt szerdán úgy döntött, Nataliet lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. Natalie ismert sportoló volt Csehországban, nemrég kezdett edzőként is elkezdett dolgozni. Klubja, a pribrami Sokol közleményben fejezte ki részvétét. „Mély fájdalommal tudatjuk, hogy csodálatos barátunk, tornászunk, képviselőnk és edzőnk, Natalie Stichova egy tragikus baleset következtében örökre elhagyott bennünket. Augusztus 21-én, hajnali 5.30-kor elvesztette az életért folytatott harcát.

Natalie rövid élete során mosolyt sugárzott,

és így fogunk emlékezni rá örökké. Szívből jövő részvétünket fejezzük ki családjának és közeli barátainak, erőt és támogatást küldve nekik. Natalie emlékére gyertyát gyújtunk a gimnáziumban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top