nlc.hu
Szabadidő
Toplista: Ez a Jóbarátok 10 legjobb része

Megmondjuk a tutit: ez a Jóbarátok 10 legjobb része

Elhoztuk neked a megkerülhetetlen toplistát: összegyűjtöttük, melyik az a tíz epizódja a Jóbarátoknak, melyek örök kedvenceink maradnak!

Amikor egy sorozatból több mint 20 részes évadok készültek 10 szezonon át, akkor elkerülhetetlen, hogy legalábbis millió kedvence legyen belőle az embernek. A Jóbarátok ennek a kategóriának a legerősebb versenyzője – nem véletlenül lett a ’90-es évek egyik legikonikusabb sorozata. Ez szuper, ugyanakkor nagyon nehéz kiválasztani mondjuk a 10 legjobb részt.

A Jóbarátok legjobb epizódjai

A mikulás és a karácsonyi tatu (Fotó: Warner Bros.)

Mivel mi, itt az nlc-nél hatalmas rajongók vagyunk, úgy döntöttünk, elhozunk neked egy hiánypótló rangsort, mellyel bemutatjuk a Jóbarátok top 10 epizódját. A toplista rendkívüli szakértelemmel és tudományos igénnyel készült: összeszedtük a szerkesztőség kedvenc részeit, és ezeket pontozással rendeztük sorrendbe. Mint kiderült, nálunk az ötödik évad talált be a legjobban, és hiszed vagy sem, de valahogy a Rosshoz kötődő epizódokon szórakozunk leginkább. Vigyázat: szigorúan szubjektív toplista következik, ha pedig kedvet kaptál az epizódokhoz, a Maxon akár azonnal megnézheted őket.

Szerintünk ez a Jóbarátok 10 legjobb része

újévi fogadalmak
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top