nlc.hu
Szabadidő
Kota Gabriella összeomlása vesztes teqball mérkőzés miatt

Óriási balhé, még románozott is a teqballos Kota Gabriella vesztes meccsük után

Vendéglátóhoz méltatlan módon viselkedett a budapesti tornán.

A Kota Gabriella – Katz Balázs vegyespáros kikapott a budapesti Teqball World Series elődöntőjén. Az amúgy női futsalválogatott Kota Gabriella roppant sportszerűtlen módon állt hozzá a vereséghez. A lengyel Alicja Bartnicka és Marek Pokwap ellen játszott teqball mérkőzés román bírói azzal vívták ki végképp a sportolónő haragját, hogy érvényesnek ítéltek egy lengyel csuszát (edgeball), a magyar páros kárára.

Óriási balhé, még románozott is a teqballos Kota Gabriella vesztes meccsük után

Kota az elvesztett mérkőzés után

többek között a

„Kibaszott bohócok vagytok, bazmeg!”

kiszólással is próbálta megtorolni sérelmét, más cifrábbnál-cifrább káromkodások mellett. A teqball bírók sárga, majd piros lappal díjazták mindezt, sőt a piros miatt pontlevonással is sújtották a magyar párost. Válogatott játékosunk a meccs után egy később törölt Insta-storyt is kitett, „Utálunk szar Románia” szöveggel, minden bizonnyal a mérkőzéssel összefüggésben – szúrta ki a hvg. A közvetítésen 10:25:20-tól látható a jelenet:

 

A nemzetközi szakági szövetség (FITEQ) Kota Gabriellát a pályán és azon kívül tett megnyilvánulásai miatt kizárta a szombati női párosversenyből. Elvették tőle a vegyes párosban szerzett 600 dollár pénzdíjat és a versenyen szerzett világranglista-pontjait sem tarthatja meg. A FITEQ etikai bizottsága napokon belül további büntetést szabhat ki sportolónkra – a Sportál szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top