nlc.hu
Szabadidő
Az új fotóin nem ismersz rá Sydney Sweeneyre

A földkerekség legdögösebb nőjének tartják, ám az új fotóin rá sem ismersz Sydney Sweeneyre

A mindig kifogástalan külsejű szépség, akit a legtöbben az Eufóriából és az Imádlak utálniból ismernek, ezúttal radikálisan változtatott a külsején. Meg fogsz lepődni.
Sydney Sweeney

A napokban szokatlan képek láttak napvilágot Sydney Sweeneyről, aki alig két-három év leforgása alatt a generációja egyik legnagyobb csillaga lett, nem mellesleg kiváló színésznő és szexszimbólum, aki tökéletesen tisztában van nem mindennapi adottságaival, és nagyon tudatosan használja a szépségét. Épp ezért volt meghökkentő, hogy az új fotói láttán nem a szépség az első szó, ami eszünkbe jut.

Sweeney ujjatlan, túlméretezett felsőben és szürke, jellegtelen mackónadrágban látható a fotókon, barna, kissé kócos, nem túl előnyös hajviselettel és kigyúrva, plusz láthatóan néhány kilót is felszedett. Az Imádlak utálni sztárja azonban nem engedte el magát, egy szerep kedvéért változott át ilyen látványosan.

Egy egyelőre cím nélküli életrajzi filmben ő alakítja a kilencvenes évek egyik legsikeresebb női bokszolóját, Christy Martint, aki bokszolóként nyilván nem egy glam modell testalkatával és bájával rendelkezett.

Könnyen lehet, hogy Sweeney díjakra esélyes szerepet keresett magának, ugyanis Hollywoodban komoly hagyománya van annak, hogy a nagyon szép színésznőket általában olyankor díjazzák, ha hajlandók egy szerep kedvéért elcsúfítani magukat. A filmet egyébként az ausztrál David Michôd (Animal Kingdom) rendezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top