Szabadidő

3 tipp, hogyan lehetünk megszállott hősök

Mindig irigyelted a szuperhősöket? Szerettél volna láthatatlan lenni, repülni, vagy lézerszemeket? Itt van néhány példa arra, hogy földöntúli képességek nélkül is lehetsz igazi hős!

Jelentkezz önkéntes tűzoltónak!
Tibor 14 éves kora óta igyekszik segíteni bajba jutott embereken. Ezt nem hivatásból teszi, önkéntes munkáról van szó. Boldoggá teszi mások boldogsága, ezért dolgozik többek között önkéntes tűzoltóként is, így nemcsak segíthet megvédeni mások otthonát, de ezáltal közös boldogságláncolatot is elindít.

Légy szendvicsgyáros!
A legutóbbi nagy árvíznél kezdődött, amikor Katalin létrehozta a Szendvicsgyárat. 16 ezer szendvics készült el rengeteg segítséggel. Azóta rendszeresen szervez ételosztást a rászorulóknak. Olyan embereket is megpróbál bevonni az élelmiszerosztásba, akik maguk is hátrányos helyzetűek, így növelve az elesettek önbizalmát és a hitét is a jóban.

3 tipp, hogyan lehetünk hősök

Vidd vissza a talált tárgyakat!
Megszállott hősünk esete egy elhagyott táskával kezdődött. Miután rátalált, bejárta az összes környező utcát, hátha meglesz a tulajdonos. Egy buszmegállóban egy síró hölgyet talált. Megkérdezte, mi a baj. Mondta, hogy elveszített valamit. A megtaláló elővette a táskát, és a hölgy azután már az öröm könnyeit hullatta. Azóta minden tárgynak, amit talál, megpróbálja megkeresni a tulajdonosát. Hihetetlen boldogságot jelent egy ilyen kicsinek látszó, de a kárt szenvedett számára mindent felülmúló valódi hőstett.

Ha neked is van hasonló tipped, a Coca-Cola pont téged keres!
Olyan megszállott hősök után kutatnak, akik mindent megtesznek azért, hogy mosolyt csaljanak mások arcára, akik nem hivatásból, hanem kedvtelésből tesznek jót. Ha magadra vagy egy ismerősre ismersz a leírásból, ne habozz, és látogass el a www.addtovabbajot.hu oldalra. Itt jelentkezhetsz, illetve még több megszállott hős történetével ismerkedhetsz meg.
Add tovább a jót Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top