Szabadidő

ART ON PLATE, avagy ültetett tárlatvezetés képek, fogások, ízek és formák között Winkler Nórával (x)

A művészet és a gasztronómia jól kombinálható egy beszélgetős est keretében.


Tudja ezt a Société Budapest is, amely Winkler Nórával karöltve útjára indítja az ART ON PLATE elnevezésű programsorozatát.

A sorozat első estjén a menü összeállítását a művészettörténet ételimádata, nagy evései inspirálták, a későbbi tematikus vacsoraesteken egy-egy fontos művész, korszak, vagy akár a műgyűjtés gazdag történetei adják a kiindulópontot.


A művészet története az élet története, így hát nem meglepő módon a művek jó részén esznek, édes süteményeket ülnek körül, kerti lugasokban szeletelnek sajtokat. Vadakkal dúsan megrakott asztalok, egzotikus gyümölcstálak, kívánatos osztrigahalmok között járkálunk a régi képtárakban, és a modernizmus is sokféleképpen nyúlt tortákhoz, halakhoz vagy akár hamburgerekhez, az evéshez, mint közösségi élményhez. A klasszikus műveken túl sok, elképesztően humoros, meglepő léptékű vagy anyaghasználatú installáció is született az étel témájában. Az ART ON PLATE esten Winkler Nóra mutat és mesél ezekből, a Société Budapest séfje, Krasznai Norbert pedig egy hatfogásos menüsorban idézi meg a műveken látott formákat, színeket, alapanyagokat.


A hatfogásos degusztációs menü ára borsorral:

Early bird jegyek: 17.950 Ft / fő

Normál jegyár: 19.950 Ft / fő

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/art-on-plate-ultetett-tarlatvezetes-kepek-fogasok-izek-es-formak-kozott-winkler-noraval-4995

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top