Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Ilyen, amikor Ben Affleck “Géza” gonoszkodik

Miután Ben Affleck bebizonyította, hogy tehetséges rendező, most azon ügyködik, hogy színészként is elismerjék. Ehhez jól bevált recepthez nyúl: gonoszt játszik.

Íme egy exkluzív videó Ben Affleck és Justin Timberlake legújabb mozijából, a Vakszerencse című thrillerből, amiben friss oscaros rendezőnk egy korrupt és rendkívül vagyonos kaszinókirályt alakít, aki megvezeti a tejfelesszájú Justin Timberlake-et, ráadásul mindketten ugyanarra a nőre, az ezúttal is csinos Gemma Artertonra vannak rákattanva.

A film az illegális online szerencsejátékok világában játszódik, ami már csak azért is furcsa, mert sem a lenti videóban, sem az előzetesben nem láttam egyetlen monitor előtt gubbasztó és hajnalokig a neten pókerező csávót sem, bár az nyilván messze nem olyan látványos, mint a motorcsónakok, a Costa Rica-i naplemente vagy a táncolás a tüzes latin muzsikára. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a hatalmas fejű Ben Affleck szemében minden eddigi szerepében sikerült felfedeznem némi elemi kedvességet/jóságot (ki hogy nevezi), és amikor ezt a videót megnéztem, most is láttam ezt, így komoly kételyeim vannak, mennyire lesz hiteles főgenyaként. Bár Affleck szívesen mondja, hogy most először játszott gonosz karaktert, ez nem teljesen így van, ugyanis A dolgok állása korrupt kongresszusi képviselőjeként már korábban is volt alkalma megmártózni a sötét oldalban.

Tetszett a videó? Iratkozz fel a Youtube csatornánkra!

Címlap

top