Szabadidő

Csoportos hajóutak a szélrózsa minden irányába (x)

Aki még nem próbálta, gyakran nem érti, miért olyan népszerű utazási forma az óceánjárós hajózás.

Aztán, ha egyszer mégis rászánja magát, onnantól mindig hajózni akar majd. Nincs ugyanis még egy olyan színes és komplex utazási forma, mint az, amikor egy mindennel felszerelt, teljes ellátást biztosító, négycsillagos úszó szállodával utazgathat az ember egyik helyről a másikra, minden nap újabb és újabb, izgalmas kikötőben megállva.


KARIBI KIRUCCANÁS SZILVESZTER/ÚJÉVKOR

Csoportos hajóút ajándék félnapos városnézéssel Miamiban és ajándék félnapos kirándulással az Everglades Nemzeti Parkba, repülőjeggyel az indulási kikötőbe, a hajón teljes ellátással, korlátozott italfogyasztással, magyar idegenvezetéssel.
Costa Luminosa: 2019. december 27. – 2020. január 7. | 12 nap – 10 éj > UTOLSÓ KABIN!
Részletek itt >  https://tensi.hu/hajout/tengeri-hajoutak/csoportos-hajoutak/karibi-kiruccanas-szilveszter-ujevkor


Bár manapság sokan szeretik saját maguk intézni utazási ügyeiket, a hajó azon utazási műfajok közé tartozik, ahol még a legrutinosabbaknak is érdemes utazási irodához fordulni, hiszen a sok hajótársaság megszámlálhatatlan útvonala, kabintípusai, a kirándulások, programok, italcsomagok és egyéb szolgáltatások tengerében felkészült szakemberek híján nehéz kiigazodni.

KARIBI KINCSVADÁSZAT JANUÁRBAN
Csoportos hajóút ajándék félnapos városnézéssel Miamiban és ajándék félnapos kirándulással az Everglades Nemzeti Parkba, repülőjeggyel az indulási kikötőbe, a hajón teljes ellátással, korlátozott italfogyasztással, magyar idegenvezetéssel.
Costa Luminosa: 2020. január 14–27. | 14 nap – 12 éj
Részletek itt > https://tensi.hu/hajout/tengeri-hajoutak/csoportos-hajoutak/karibi-kincsvadaszat

Hajózni lehet egyénileg is, de az egyéni utakkal szemben a csoportosoknak rengeteg vitathatatlan előnye van. Itt nem kell bajlódni nyelv- és helyismerettel, nincs szükség előzetes felkészülésre, útikönyvek és weboldalak fárasztó böngészésére. A csoporthoz ugyanis minden esetben csatlakozik egy nagy tudású, felkészült, profi idegenvezető, aki szinte mindent tud, amit az adott útról tudni érdemes. Nem kell azon sem stresszelni, hogy egy-egy kikötőben melyik kirándulást válassza az ember, hiszen egy jó iroda, sok év tapasztalatával a háta mögött, már tudja, mit érdemes kipróbálni és mit nem. Az idegenvezető a hajótúra egész ideje alatt rendelkezésre áll, így ha bármikor bármilyen kérdés vagy probléma adódna, mindig lesz kihez fordulni.

TAVASZI FELTÖLTŐDÉS A COSTA SMERALDÁN, a flotta legújabb gyöngyszemének fedélzetén
Csoportos hajóút ajándék városnézéssel Rómában, repülőjeggyel az indulási kikötőbe, a hajón teljes ellátással, korlátozott italfogyasztással, magyar idegenvezetéssel.
Costa Smeralda: 2020. április 15–23. | 9 nap – 8 éj
Foglalj 50 EUR/fő* előfoglalási kedvezménnyel 2019. december 16-ig!
Részletek itt >https://tensi.hu/hajout/tengeri-hajoutak/csoportos-hajoutak/tavaszi-feltoltodes-a-costa-smeraldan


Hajóutakat érdemes a Tensinél foglalni, hiszen nincs az országban még egy olyan iroda, mely közel 25 év hajós tapasztalattal rendelkezik, 12 hajótársaság útjait értékesíti, és nagy létszámú, a témában mindentudó szakemberi gárdával segít a legjobb csoportos vagy egyéni hajóút kiválasztásában és foglalásában.

 
KÁPRÁZATOS DÉL-OLASZORSZÁG ÉS GÖRÖGORSZÁG PÜNKÖSDKOR
Csoportos hajóút Materával, Alberobellóval és ajándék városnézéssel Bariban, repülőjeggyel az indulási kikötőbe, a hajón teljes ellátással, korlátozott italfogyasztással, magyar idegenvezetéssel.
Costa Mediterranea: 2020. május 29. 0 június 7. | 10 nap – 9 éj – Utolsó helyek!
Részletek itt > https://tensi.hu/hajout/tengeri-hajoutak/csoportos-hajoutak/kaprazatos-del-olaszorszag-es-gorogorszag-punkosdkor


A Tensi csoportos hajótúráira minden esetben repülővel érkeznek az utasok, s külön bónuszként a kikötőben ajándék kirándulás várja őket, hogy az indulás/érkezés helyszínét is felfedezhessék. Érdemes figyelni az akciókat is, ha időben lefoglalod csoportos hajóutadat, akár előfoglalási kedvezményben is részesülhetsz. Visszatérő hajózó utasaink pedig élvezhetik a Tensi Törzsutas kedvezményrendszerét.

Érdemes figyelni a www.tensi.hu oldalon ajánlatainkat, a Tensi csoportos hajóútkínálata folyamatosan bővül! Iratkozz fel a Tensi hírlevélre itt >, hogy mindig elsőként értesülj a legfrissebb hajós akciókról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top