Szabadidő

Disneyland® Paris, ahol a varázslat életre kel (x)

A párizsi Disneylandet nem véletlenül hívják a világ legboldogabb helyének, hiszen ez az a vidámpark-komplexum, amit mindenki, korosztálytól függetlenül imád és ahová újra és újra vissza akar térni. Jóval több, mint egy közönséges témapark, hiszen a több mint ötven attrakció mellet hat különleges Disney-szálloda és egy szórakoztatóközpont, a Disney Village® is helyet kap. Megelevenednek kedvenc mesehőseink is a klasszikus Disney figuráktól a Marvel karakterein át a Csillagok háborújáig.

Disneyland® Paris, ahol a varázslat életre kel (x)
Disney
® Hotel + belépő csomagárak és akciók >>

Disney® Parkok és belépőjegyek >>

Disney® Hotelek >>

Mondhatnánk azt, hogy Disneyland Párizs gyerekeknek való, de ha mélyen magadba nézel, rá fogsz jönni, ebben az esetben gyakran csak indokot szolgáltat ahhoz, hogy végre pár napig te is felszabadultan szórakozhass. Szelfizhetsz Mickey egérrel, Disney-hercegnőkkel vagy kaphatsz egy nagy ölelést Olaftól. Elrepülhetsz Sohaországba Pán Péterrel, hajókázhatsz Jack Sparrow kapitánnyal a Karib-tengeren, felülhetsz Indiana Jones a végzet templomának hullámvasútjára, vagy ha elég bátor vagy, akár lezuhanhatsz a kísértetjárta Hollywood Tower Hotel liftjével. Bármit is választasz, egy biztos: remekül fogsz mulatni!

Disneyland® Paris, ahol a varázslat életre kel (x)
Disneyland
® Paris csoportosan, párizsi városnézéssel >>

A Disney-attrakciók annyira sokoldalúak és izgalmasak, hogy a parkokban érdemes több napot eltölteni, hiszen az óriási területen fekvő játékparadicsomot lehetetlen pár óra alatt bejárni és felfedezni. Itt két játékmenet között is rengeteg minden történik, hiszen parádék, felvonulások és tűzijátékok teszik az élményt még színesebbé. A park területén számos, felnőttek és gyerekek számára vonzó étterem és ajándékbolt található, így érdemes a bőröndbe úgy csomagolni, hogy maradjon hely a szuveníreknek is. Amikor pedig a park bezár, a buli akkor is folytatódik, az esti, vacsorával összekötött show-műsort nem érdemes kihagyni!

Disneyland® Paris, ahol a varázslat életre kel (x)

Disney® étkezések és programok >>

Nem mindenki tudja, de Disneyland Párizs körül számos, különböző tematikájú és kategóriájú, szó szerint mesés Disney-hotel található, melyekben sok cukiság mellett valódi Disney-karakterekkel lehet összefutni és fotózkodni nap, mint nap. Újdonság, hogy most már a Marvel-rajongóknak is szenteltek egy egész hotelt (június 15-től nyílik meg), így ha a képregények szerelmese vagy, érdemes ott megszállnod! A szállodákból a park rövid sétával közelíthető meg, és ami még ennél is fontosabb, a Disney-hotelek vendégei a hivatalos nyitás előtt már birtokba vehetik a parkokat! Érdemes hát szállás-belépő kombinált csomagot vásárolni, hiszen az élményeket így lehet a legjobban kiélvezni.

Disneyland® Paris, ahol a varázslat életre kel (x)

FASTPASS®, VIP FASTPASS, Extra Magic time >>

Magyarországon a Disneyland Paris kiemelt partnere a Tensi Utazási Iroda, így ha Disney-szállást és/vagy belépőjegyet szeretnél, azt náluk tudod megvenni. Érdemes időben foglalnod, hiszen egész évben akciókkal várnak. Most például akár 35 százalék kedvezményben részesülhetsz a Disney Hotel és parkbelépő csomagárból, és amit megspóroltál, abból akár szuper ajándékokat vásárolhatsz a Disney szuvenírboltjainak egyikében! Disney-szakértő utazási tanácsadók rengeteg információval és jó tanáccsal látnak majd el, hogy kalandjaidat a lehető leghatékonyabban maxolhasd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top