Szabadidő

Esküvő az állatkertben: ennél vadabb ötletet!

Ha álmodból felébresztenének, és azt kérdeznék, bevállalnál-e egy izgalmas esküvőt egy állatkertben, vajon te mit mondanál? Ha fogalmad sincsen, csak figyelj!

Hallottunk már olyanról, hogy egy szerelmes pár Dél-Afrika vadregényes szavannáján mondta ki a boldogító igent, de olyat még nem láttunk, hogy az örök hűséget fogadóknak az lett volna minden vágyuk, hogy egy állatkertben, a vadak társaságában kerüljön sor a lagzira. De mindig van új a nap alatt, így ez is megtörtént, mégpedig Szingapúrban, ahol, mondhatni, igazán vadra sikeredett a ceremónia. A menyasszony és a vőlegény láthatóan jól érezte magát, ahogyan a násznép is.

 

Állatkerti esküvő

 

Ezt a videót látva szemernyi kétségünk sem maradt afelől, hogy tényleg jó ötlet volt ilyen izgalmas környezetben házasodni. Azt, hogy ki élvezhette a legjobban a bulit, nehéz lenne megmondani. Reméljük, az állatoknak is tetszett a népes ünneplő sereg. A finomságoknak mindenesetre láthatóan örültek.

 

 

Vajon hány menyasszony álmodik arról, hogy hüllőkkel pózoljon a nagy napon? A kép tanúsága szerint legalább egy, de ő igazán vágyhatott a pillanatra. Állítólag attól sem kellett tartania, hogy az izgalmak közepette a csodás, fehér ruhát baj érheti. Egyébként Szingapúr büszkélkedhet a világ egyik legszebb és legnagyobb olyan állatkertjével, ahol az állatok természetes környezetben élnek.

Állatkerti esküvő

 

Lajhárral  fotózkodni jó! Legalábbis a fényképész szerint biztosan. Hiszen nem kell attól tartani, hogy az állat hirtelen elmozdul. De úgy tűnik, a férjnek sem volt kifogása a sajátos esküvői móka ellen. Míg a násznép férfi tagjai egy óriási sas kegyeibe próbáltak férkőzni, addig a boldog ara egy kis szőrös cukisággal ismerkedett. Nézd meg a hangulatos videót fentebb!

Állatkerti esküvő

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top