Szabadidő

Ezekkel a gyakori hibákkal veheted el a másik kedvét a csókolózástól

Vannak azok a csókok, amikre egy életen át emlékszik az ember, meg az, ami mintha meg se történt volna.

„Az a legszebb csók, mit el nem csókolunk” – hangzik el Karády Katalin szájából a híres dalszöveg. Persze ha már jó, azt kívánjuk, csókoljuk el azért, hadd legyen pár jó percünk. Életem első csókját (leszámítva az óvodai próbálkozásokat) viszonylag későn, az egyetemi gólyabálomon kaptam. A fiút akkor ismertem meg, részeg volt, és más szer is kavargott benne, így neki biztos jó élmény lehetett ez az egész. Én csak álltam ott, és arra gondoltam, oké, akkor legalább ezt is kipipáltuk.

Ezer dolog miatt sülhet el rosszul egy csók még akkor is, ha két ember vonzódik egymáshoz. Mutatjuk a legtriviálisabbakat.

Rossz lehelet

Néha sajnos pont csak az nem tud róla, hogy rossz lehelete van, aki árasztja azt. Ezer ok miatt lehet kellemetlen valakinek a szájszaga, de ez viszonylag könnyen orvosolható. Tic-tac, rágógumi, egy kis petrezselyem elrágcsálása, mind sokat segítenek.

Hiperaktív nyelv

Gyakori probléma ez először csókolózóknál. Ki tudja, mennyi ideje várja szerencsétlen, hogy lekaphasson, ezért durr bele, végre bevetheti minden felgyülemlett energiáját és vágyát. Kár, hogy nem jó. Nyilván ez nem idegenvezetés a szájadban, hogy mindenhova el kell jutnia annak a szerencsétlen nyelvnek. A kevesebb néha több, ezt jól tudjuk. Nos, ebben a szituációban is nagyon igaz. Kis gyakorlással jobb lesz ez.

Kitöltöm az NLCafé csóktesztjét!

 

 

Mozdulatlan nyelv

Az izgága nyelv ellenkezője sem a legjobb módszer. Ez is gyakran fellépő probléma a tapasztalat nélkül csókolózóknál. Van, aki azt se tudja, mit csináljon, mert fel sem fogja, hogy épp megtörténik vele az, amiről eddig csak ábrándozott. Idővel és gyakorlással ez is egyre jobb lesz, csak egy lelkes partnert kell hozzá találni.

Forrás: Pinterest.com

Hol vannak azok a kezek?

Sokan nem tudják, mit kezdjenek a kezeikkel csókolózás közben, főleg az első csókoknál, amikor még nem ismered a másikat, és nem alakult ki intim viszony köztetek. Akkor most át kell ölelni a másikat? Vagy megragadni a haját, és turkálni benne, ahogy a filmekben szokták? Ahogy érzed. Persze ne erőszakosan markolászd a másikat, egy finom derékszorítás vagy kézrátétel jól működhet. 

Összekoccanó fogak

Kínos. De sokunkkal megtörténik. Egy szenvedélyes(nek tűnő) csók is végződhet ebben, ha rosszul méred fel, hol a másik szája. Lassíts kicsit, az is lehet érzéki.

Elvéted a száját

Nekiindulsz, célzol – és nem talált. Az orrát kapod el. Van ilyen, és nem csak veled történik, hidd el. Zavartságtól, de túlfűtött, heves szenvedélytől is félremehetnek néha a dolgok. Nem baj, legalább lesz min nevetni közösen. Addig meg gyakorolj, és fejleszd tökélyre azt, ami nem megy.

ETimes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top