Szabadidő

Közép-Európa legnagyobb fitnesz- és életmódrendezvénye kerül megrendezésre Budapesten! (X)

Nestlé Fitness – FitBalance Aréna 2018. május 26. 08:00, Papp László Budapest Sportaréna


A FitBalance  a fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészségexpója és mozgásfesztiválja, amely 2006 óta évről évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre. Immár a 26. FitBalance-programon vagyunk túl, az évek során megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk. A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat.

A rendezvény különlegessége, hogy a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy a szakmai programokon túl, az aerobik- és fitneszórák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A  fitnesz- és  életmódexpón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket. Az  egészségügyi szűrések keretében közel 20-féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitnesz mint versenysport. Ezúttal a  BioTechUSA – FitBalance  Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak. 


A FitBalance sikerét nemcsak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot, a  korlátlan ásványvízfogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz. Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző  működik.

A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal,  sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő. Részletes infók: www.fitbalance.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top