Szabadidő

Medical wellness Tatán

Új, testi-lelki megújulást kínáló Medical Center épületszárny jött létre a tatai Kristály Imperial Hotel****-ben, ahol a vendégek prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.
Medical wellness Tatán

A Kristály Imperial Hotel**** business szállodaként működik, vendégeink nagy része üzletember a világ minden tájáról. Szállodánk hagyományos wellness-szolgáltatásokat is nyújt a Crystal SPA wellness-szalonban, ahol úszómedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, sószoba, tepidárium, gőzszauna és különböző masszázsfajták várják a felfrissülni vágyókat. A népszerű wellness-szolgáltatások mellé most számos gyógyszolgáltatás bevezetése is társul a prevenció és a rehabilitáció jegyében. 

Medical wellness Tatán

Az új Medical Centert elsősorban az egészségtudatos vendégek figyelmébe ajánljuk, de hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló turisták és helyi lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik a különböző medical és wellness-szolgáltatásokat.

A szolgáltatásokról a teljesség igénye nélkül:

  • Gerinc, szív- és érrendszeri állapotfelmérések, szakorvosi konzultációk
  • Menedzserszűrések és -kezelések
  • Reumatológia, biofizikai vizsgálatok, lézerkezelés, biorezonancia, fizioterápia, fizikoterápia
  • Kozmetológiai és esztétikai kezelések, bőrgyógyászat, hajgyógyászat
  • Gyógytorna, gyógymasszázs, testre szabott izomfejlesztő terápiás programok, víz alatti mozgásterápia, iszapkezelések
  • Indiso-sóklinika, mely kiemelten ajánlott asztma, arcüregi gyulladások, megfázás, nátha, allergia, pikkelysömör és ekcéma kezelésére
Medical wellness Tatán

A medical wellness beruházással egy időben szállodánk konyhatechnológiájának fejlesztése is folyik, amely megfelel a speciális étkezési igényeknek és a legújabb trendeknek, valamint a gyógyszolgáltatások kiegészítéseképp különböző előadásokat, programokat is szervezünk az egészségtudatosság jegyében.

Törekszünk az egyediségre, így a beruházással létrejövő létesítmény egyedülálló mind minőségben, mind látványban, mind a szolgáltatások színvonalában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top