Szabadidő
Szponzorált tartalom

Ezeket vidd magaddal a nyaralásra, és nem érhet meglepetés!

Ha felhőtlen időtöltésre, igazi kikapcsolódásra vágysz a nyaralás alatt, pakolj okosan, és semmi sem árnyékolhatja be a pihenésedet. Ezek az apróságok megmenthetik a nyaralásodat!

Amíg a munkahelyünk és az otthonunk között ingázunk, természetes, hogy mindennap megvan a komfortérzetünk, és bármit, amire szükségünk van, meg tudjuk venni a legközelebbi patikában, boltban, drogériában. Azért, hogy a komfortérzeted a nyaralás alatt is meglegyen, vidd magaddal a legfontosabbakat!

Gyógyszerek

Ha nyaralni indulsz, gondolj azokra a helyzetekre is, amiket a hátad középre sem kívánsz. Az utazást se perc alatt elronthatja a fejfájás vagy a gyomorrontás, ezért mindig legyen nálad fájdalomcsillapító és széntabletta. Nem árt, ha egy kis üvegcsében viszel magaddal gyógyszertárban kapható gyógynövényes gyomorkeserűt is, ami a hasfájást is enyhíti, de sebfertőtlenítésre és pattanásokra is jó.

Nedves törlőkendő

Bárhova is indulsz, a nedves törlőkendő midig jól jön: akár a természetben, túrázással töltöd a nyaralásodat, akár városnézésre indulsz, jó, ha van nálad valami, amivel felfrissítheted magad. Az illatosított nedves törlőkendő napközben is tisztaságérzetet biztosít, és még egy izzasztó túra után is jó illatod lehet. Ha fontos számodra a környezetvédelem, ma már biológiailag lebomló, környezetbarát törlőkendőt is beszerezhetsz, amely nem szennyezi a környezetet.

Krém testre és arcra

Vigyél magaddal olyan krémet, amit arcra és testre is kenhetsz, így nem kell felesleges pluszsúllyal terhelned a bőröndödet. Különösen jól jön egy univerzális krém akkor, ha hosszabb útra indulsz, és nem elég a kisméretű kiszerelés. Ha érzékeny az arcbőröd, a legjobb, ha illatanyagmentes, gyógyszertári krémet csomagolsz.

Hidratáló arctisztító kendő

Ha te sem akarsz felesleges piperecuccokat magaddal cipelni az utazásra, de mégsem csupán vízzel és szappannal szeretnéd lemosni a sminkedet, akkor is van megoldás. Dobj a bőröndödbe olyan sminklemosó kendőt, ami egyszerre eltávolítja a festéket a bőrödről, és hidratál is egyben.

Naptej, hűsítő gél

Inkább pirulsz a napon, mint barnulsz? Vagy a leégésről csak másoktól hallottál? Mindegy, milyen a bőrtípusod, legyen nálad magas faktorszámú napozókrém és a napozás utáni órákra hűsítő gél. Ha mediterrán országba indulsz pihenni, akkor is kend be magad, ha barna bőrrel vágsz neki az útnak, hogy védd a bőröd az UV-sugárzástól, ugyanis a déli országokban az itthon megszokottnál sokkal erősebben süt a nap.

Szúnyogriasztó spray

A legtöbben már csak akkor gondolunk a szúnyogriasztó spray-re, amikor idegesen vakaródzva, hadonászva igyekszünk elkergetni az apró vérszívókat. Sokféle szúnyogriasztó spray létezik, a legjobb, ha olyat választasz, ami természetes összetevőket tartalmaz, ezáltal úgy tarthatod távol magadtól a szúnyogokat, hogy közben kemikáliákkal sem terheled a bőrödet.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top