Szabadidő

Nyaralj egészségesen!

Mi lenne, ha idén nemcsak a kényeztetésről szólna a vakáció, hanem az egészségeddel is törődnél közben? Ne aggódj, szó sincs kellemetlenségről, ezt még élvezni is fogod! A szabadságod alatt nyugodtan felrúghatod a szigorú napirendedet, de ne ess át a ló túloldalára. Egyszerűen figyelj a testedre, és próbáld meg a szabadidő minden percét megélni és élvezni!
Nyaralj egészségesen!


Kelj útra!

Ahhoz, hogy valóban kizökkenjünk a mindennapokból, helyváltoztatásra van szükségünk, és lehetőleg olyan úti célt válasszunk, ahol kiszolgálnak minket. Az olyan szállodákban, mint a sárvári Spirit Hotel, az a jó, hogy függetleníthetjük magunkat az időjárástól. Bámulatos medencék várnak rád a fedett részeken és a szabadban is, a fedett pihenőterek olvasásra csábítanak, a gyönyörű kert pedig napozásra.

Nyaralj egészségesen!

Pihenj eleget!
Kényelmes ágy és tágas szoba – ezek hiányában aligha fogod kialudni magad. A Spirit Hotelben e téren sem fogsz csalódni. Itt egyszerűen minden arról szól, hogy igazán kényelemben érezd magad. Ha arra vágysz, hogy nyugalomban elvonulj egy időre, tedd azt. Ám ha az aktív pihenés a fontos, akkor számtalan sportprogram vár, a szálloda mellett pedig sétálásra, futásra csábító terep.

Ismerkedj meg magaddal!
A saját kedvteléseinknek élve könnyebb észrevenni a szervezetünk apró jelzéseit és gondoskodni testünkről, lelkünkről. Tisztában kell lennünk a szervezetünk állapotával, hiszen enélkül nehéz kiválasztani a számunkra megfelelő utat a betegségek elkerüléséhez. A Spirit Hotelben nyaralva lehetőséged lesz kipróbálni egy testanalizáló mérőműszert! A vizsgálat teljesen fájdalommentesen szolgáltat adatokat többek között a testalkatodról, a tested víz-, ásványianyag- és fehérjetartalmáról, valamint az izom és zsír tömegéről.

Nyaralj egészségesen!

Legyen hasznos, ne csak kellemes
Használd ki a lehetőséget, amit a Spirit Hotel nyárra hangolt ajánlata kínál a számodra! A környezet gyönyörű, a kiszolgálás pazar, és a pihenésen túl még az egészségeddel törődhetsz, hiszen profi tanácsokkal és kezelésekkel segítenek a számodra leginkább megfelelő, egészséges életmód kialakításában. Ráadásul amiatt sem kell aggódnod, hogy nem jut idő mindenre, ami a nyaralásodat feledhetetlenné teszi, hiszen négy éjszaka foglalása mellé plusz egy éjszaka jár! 

További információ: www.spirithotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top