nlc.hu
Szabadidő

Tóth Gabi új dala

Tóth Gabi dalban szól vissza az őt támadóknak

Hosszas posztban fejti ki, hogy miért így, és hogy miért advent negyedik vasárnapja lesz a premier.

Szeretni jöttem. Holnap végre Ti is és mindenki megnézheti, meghallgathatja az új dalom. A Duna TV, Jónak lenni jó című műsorában fogom először elénekelni, majd a videoklip is megjelenik. Remélem, utat talál az emberek lelkéhez, ebben a nehéz, járvány sújtotta helyzetben, ami ugyanakkor mégis egy felemelő időszak. Advent negyedik vasárnapja lesz, meggyújtjuk a szeretet gyertyáját. Persze, lesz olyan , és ez így van rendjén, akinek nem tetszik majd a dal, nem értékeli az üzenetét. A dalt egyébként az a gyűlölet cunami ihlette, ami a virtuális térből zúdult rám néhány hónapja. A zeneszerző, Harmath Szabolcs és a szövegíró, Valla Attila ezért írta nekem ezt a gyönyörű alkotást” – írta az Instagram oldalán Tóth Gabi.

Tóth Gabit rengetegen kikezdték azóta, hogy megjelent az “erdőben szeretkezni” félsorral több helyen is megtűzdelt dala, amit a pápa előtt más szöveggel énekelt. Az új dal nyilván az azt kritizálóknak is válasz. 

Tóth Gabi dalban szól vissza az őt támadóknak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top