Szabadidő
Szponzorált tartalom

Készülj fel a váratlan helyzetekre is! 5 nélkülözhetetlen dolog, aminek minden női táskában ott a helye

Egy női táska tartalma éppúgy lehet haszontalan, mint ahogy megmenthet a kellemetlen helyzetektől. A nem várt pillanatokat is könnyedén átvészelheted, ha nem csak egy halom papír zsebkendő és régi blokk van a ridikülödben.

Minden női táska más és más, azonban tény, hogy sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor a ridikülünkből előkerülő dolgok varázserővel bírnak. Akár munkába, akár hosszabb útra indulsz, ezek a dolgok mindig legyenek a táskádban!

Minivarrókészlet

Nem kell varrónőnek lenned ahhoz, hogy az apróbb ruhabaleseteket orvosold. Mindig legyen a táskádban egy-két tűt, kevés cérnát, egy biztosítótűt és egy kisollót tartalmazó utazó varrókészlet. Lehet, egy gombod pattan le a blúzodról, vagy a nadrágod gombja szakad le, esetleg beleakadsz valamibe, és kilyukad a felsőd – bármelyik tönkreteheti az egész napodat. Ha van nálad varrókészlet, egy mosdóban néhány perc alatt megoldhatod a problémát.

Nedves törlőkendő

Biztosak vagyunk benne, hogy egyetlen nőnek sem kell elmesélnünk, milyen az, amikor nem otthon, hanem idegen helyen kell lebonyolítanunk a folyó ügyeinket. Mindannyiunk rémálma a nyilvános mosdó, de tény, bizonyos helyzetekben egyszerűen nem tudjuk elkerülni a használatukat. Amellett, hogy egy vagon papír zsebkendővel felszerelkezve vágunk neki az útnak, nedves törlőkendő is legyen a táskánkban, hogy a mellékhelyiség használata után felfrissüljünk, és meglegyen a komfortérzetünk.

Kézfertőtlenítő

Ha hosszabb útra indulsz, vagy csak a városban sétálsz, és megéheztél, jó, ha van nálad kézfertőtlenítő gél vagy kendő. Tény, hogy ha étteremben eszel, a mosdóban megmoshatod a kezed, azonban egy folyékony szappan sem veheti fel a versenyt a kézfertőtlenítővel. Ha pedig a street food mellett döntesz, különösen fontos, hogy evés előtt fertőtlenítsd a kezed.

Minihajkefe, fésű

Attól függően, hogy dús, göndör hajad van, vagy vékony szálú, egyenes, mindig legyen a táskádban valami, amivel megzabolázhatod a tincseidet. Akár hosszabb, akár rövidebb útra indulsz, egy kisméretű fésű vagy hajkefe jó szolgálatot tehet, hiszen ha a frizurád rendben van, te is jobban érzed magad.

Sebtapasz

Semmiségnek tűnhet, de a sebtapasz egy szimpla városi séta során is jól jöhet, egy hosszabb úton pedig szinte nélkülözhetetlen. Legyen nálad kisebb és nagyobb méretű is, készülj fel minden eshetőségre: akár a cipőd töri fel a lábad, vagy egy kisebb horzsolás, vágás miatt sérül meg a bőröd, jó, ha le tudod ragasztani, mert egy kis seb is könnyen elfertőződhet, begyulladhat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top