Szabadidő

Vedd észre és add tovább a jót!

Hétköznapi kedvességet és a kissé őrült, önzetlen, megszállott hősöket keresi a Coca-Cola

Megszállott hősöket keres a Coca-Cola, olyan hétköznapi embereket, akik viszonzást nem váró kedvességekkel, apró gesztusokkal teszik derűsebbé a mindennapokat. Az idei kampányban őket szeretnék megtalálni, és példaként állítani mindenki elé.

“Jó lenne elérni azt, hogy képesek legyünk észrevenni az egyszerű vagy szellemes kedvességet és azokat az apró gesztusokat, amelyek vidámabbá teszik a mindennapjainkat” – mondta Ferencz Enikő, a Coca-Cola Magyarország szenior aktivációs menedzsere.  

Ismersz valakit, aki kicsit “flúgos”, és megszállottan próbál örömet szerezni másoknak?
Esetleg te is ilyen vagy?
Akkor jelentkezz az www.addtovabbajot.hu oldalon.

Olyan embereket keresnek, akik nap mint nap tesznek valami szokatlant, önzetlenül a környezetükért: például egy férfit, aki szokatlan helyekre szerel fel hintákat, a nagyvárosi dzsungelbe igazi fákat és virágokat csempésző titkos kertészeket, vagy egy bicikliző lányt, aki boldogan pacsizik bele a járókelők tenyerébe.

Segíts megtalálni ezeket a megszállott hősöket!

A március végéig tartó időszakban egy népszerű rádióműsor is beszáll a keresésbe. A Class FM műsorában, az Ezt Neked-ben a Nap királyai olyan megszállott hősök lesznek, akik szokatlan vagy kedves apróságokkal dobják fel a környezetükben élők hangulatát. A keresés egészen március végéig tart majd, amelynek eredményeként a Coca-Cola legalább kilenc hazai hősre szeretné ráirányítani a figyelmet év végéig. Áprilistól havonta egy-egy embernek adnak majd teret, hogy megmutathassa magát, és akár mozgalommá növelhesse azt, ami a szívügye.
 
Te is köztük lehetsz, vagy valamelyik barátod, aki kedves “őrültségekkel” képes mosolyt csalni az emberek arcára.

Jó lenne optimistábban szemlélni a világot, jó lenne, ha tanulnánk azoktól, akik most is így élnek, és együtt észrevennénk és tovább adnánk a jót! Ezek a kissé különös emberek példát mutatva fogékonyabbá tehetnek bennünket a körülöttünk lévő jó dolgokra és újabbak létrehozására. Vegyük észre, mennyi apró, jó dolog történik velünk, amelyek mellett többnyire elmegyünk, vegyük észre, hogy milyen sok hétköznapi, megszállott hős sétál közöttünk, és mennyi kis figyelmességnek örülhetnénk. Add tovább a jót te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top