Szembejött

Zárlatos bojler miatt halt meg egy 14 éves fiú

A család állítólag tudta, hogy rossz a bojler, és miután felmelegedett a víz, ki kell húzni. A tragédia estéjén azonban valamiért elfelejtették.

Egy zárlatos villanybojler miatt halt meg egy tinédzser Apcon. A Bors cikke szerint a tragédia estéjén – miután édesanyja végzett a fürdéssel – 14 éves Krisztián következett a sorban. Már a kádban volt, amikor a véletlenül a bedugva felejtett, zárlatos vízmelegítő megrázta. A mentősök egy órán át küzdöttek az éle­téért, de már nem tudtak segíteni rajta.

A lap úgy tudja, a vízmelegítő már akkor is zárlatos volt, amikor a család kibérelte a Heves megyei településen lévő házat. Erről állítólag a tulajdonos szólt is nekik.

Az egyik szomszéd szerint mindannyian tudták, hogy ha felmelegedett a víz, ki kell húzni a bojlert, mielőtt a kádba lépnek. Mindig így csinálták, de a tragédia estéjén valamiért megfeledkeztek róla.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, az ügyben foglalkozás körében elkövetett, halált okozó veszélyeztetés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top