Szembejött

Békéscsabai férfi a nap hőse Floridában

Késes rablót fogott egy békéscsabai férfi egy floridai élelmiszerüzletben. Nem hagyta, hogy a tettes a szajréval a zsebében elmeneküljön, hanem a földre teperte a férfit, és úgy várta meg, míg kiértek a rendőrök. A hatóság is gratulált neki.

A floridai Fort Lauderdale egyik boltjában fényes nappal egy késes rabló rontott rá az egyik eladóra és a bent békésen vásárolgató emberekre. A támadó már éppen a kassza tartalmával menekült volna, amikor egy békéscsabai férfi megállította őt az ajtóban. Márton György a Blikknek részletezett beszámolójában elmondta, hogy a menekülő késesre vetette magát. Elgáncsolta a férfit, majd a nyakát szorítva a földhöz szegezte a támadót. Később még két vásárló szaladt Márton György segítségére, azonban a biztonsági őr, elmondása szerint, csak a széthullott pénzt szedegette a földről. 

“Nem volt egyébként könnyű dolgunk, a rabló nagyon szabadulni akart” – elevenítette fel a nap hőse. A kiérkező rendőrök átvették a tettest Györgytől, a férfit pedig a bolt dolgozói és a vásárlók is megtapsolták, az elfogáshoz a rendőrök külön is gratuláltak neki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top