Szembejött

Ezen az oldalon kizárólag meztelen popsikat látsz

Két fotós azért örökíti meg a meztelen nőket, hogy mások erőt meríthessenek belőlük.

Két kanadai művész, Emilie Mercier és Frederique Marseille még 2014-ben indította útjára azt a fotóprojektet, melyben a főszerepet a meztelen popsik kapták. A sorozat címe nem más, mint 1001 Fesses, ami annyit tesz, mint 1001 popsi – női hátsó egészen pontosan. 

A két művész gyerekkora óta ismeri egymást: együtt nőttek fel, együtt vészelték át a pubertáskort, sokat foglalkoztatta őket, hogy miként alakul át a testük, felnőttként pedig együtt találták ki, hogy meztelen testeket akarnak fotózni. „Így talán megtapasztalhatjuk, mekkora őrültség az a gyűlölet, ahogy tulajdon testünk iránt érzünk, és talán meglátjuk, mennyire különleges minden egyes nő” – írják weboldalukon. Munkájuk során azt tapasztalták, hogy szinte minden nő ellenszenvet érez teste irányába, különösen a popsi az, amit a legtöbben nem szívlelnek. Aktsorozatukban minden nő anonim marad, csak a keresztnevüket, származási helyüket és persze a popsijukat fedik fel, és ahogy a fotók is mutatják: ahány nő, annyi testalkat és hátsó. 

forrás: Huffingtonpost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top