nlc.hu
Szembejött

Kínos: az unokájának küldött pucér képet a nagyi

Hű, de kínos! Véletlenül az unokájának küldött pucér képet magáról a nagymama

A pasija helyett az unokájának küldte el a pikáns képet magáról a nagymama, nem győzött könyörögni a fiatalnak, hogy törölje a fotót.
Középkorú nő telefonnal a kezében

Mindannyian ismerjük azt a kínos helyzetet, amikor egy üzenetet véletlenül nem annak küldünk el, akinek szerettük volna. Lehet, hogy csak puszikat küldünk a gyerekünk tanárának, de az is előfordulhat, hogy sokkal pikánsabb tartalmak landolnak rossz helyen.

Az utóbbi személyes katasztrófát élte át egy nagymama, miután véletlenül az unokájának küldött el egy meztelen fotót magáról, amit eredetileg a pasijának szánt.

Mindez úgy derült ki ország-világ előtt, hogy a tüneményes kis unoka kiposztolta a nagymamája kétségbeesett telefonhívását. A felvételen hallani, ahogy a nő elnézést kér, nagyon szégyelli magát a tévedésért, és azt kéri a fiatal sráctól, hogy legyen szíves, törölje a meztelen fotót a telefonjáról.

Az unoka fapofával pózol a hangfelvétel közben, így azt nem tudni, hogy mi lett a pikáns fotó sorsa.

A kommentelők fantáziáját azonban nagyon beindította az eset. A megértőbbek arról írtak, hogy a nagymamáknak is van életük, előfordul az ilyesmi. A rosszindulatúbbak viszont a kép kiposztolását követelték, mások pedig kihasználták volna az alkalmat, hogy kérjenek cserébe valami drága ajándékot a nagyitól.

(Yahoo)

Véletlenül készült fotók az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top