Szépüljünk

Igyunk eleget

A bõr salakanyag többlettermelõdését, a cellulitiszt a szervezetbe jutó tartósítószerek, kemikáliák okozzák. Legjobb,ha ezt be sem visszük, vagy kiürítjük magunkból. A kérdés csupán ennyi: hogyan?

Miben található sok tartósítószer?

A becsületes élelmiszergyártó cégek általában feltüntetik az általuk előállított vagy csomagolt áruk tartalmát – így még arról is tudomást szerezhetünk, mennyi benne az E kezdőbetűs adalék, amelyek közül nagyon sok rombolja a szervezetet. Furcsa, de még a szűrt gyümölcslevekben – a dobozos kiszerelésekben is – fellelhető a tartósítószer, kevés gyömölcs és sok cukor mellett. Ne higgyük, hogy a doboz zár ennyire jól, ugyanis tartósító nélkül egy év múlva már nem tudnánk meginni.

Méregtelepek

Szerveink 50%-a raktároz méreganyagot. Káros anyagokkal telített a vese, a máj. Ráadásul a hölgyek a súlytartás, a fogyókúra miatt nagyon kevés folyadékot isznak, nehogy véletlenül többet mutasson a mérleg, vagy mert akkor sokat kell a vécére menni, és a főnök mérges lesz, vagy csak otthon szeretik elintézni ezeket a dolgokat. Egyikük sem gondol bele, milyen súlyos hibát követnek el magukkal szemben: ugyanis a lehető legjobb úton haladnak a méreganyagok beágyazódásának elősegítésében.

Inni, inni, inni

A folyadék – legyen az természetes ásványvíz, 100%-os, avagy facsart gyümölcslé – mindenképpen elősegítik a méreganyagok kiürülését a szervezetből. A fogyókúrázó hölgyek körében sokan sportolnak, kozmetikushoz járnak, hogy megszabaduljanak a bajos területek látványától, ami teljesen érthető, mivel jön a strandidény, és mindenki szeretne szép testtel feszíteni a vízparton. De belegondoltak igazán, mi az, ami valóban segít? A cellulitiszt a szervezet természetes módon termeli, tehát véglegesen megszabadulni tőle sosem lehet. Viszont átmenetileg megszüntethető, és ebben segít, ha kimossuk a mérget magunkból – azaz eleget iszunk.

Csináld naponta!

Néhány hasznos tanács a narancsbőr eltüntetéséhez:

  • rendszeres sportolás
  • a bajos bőrfelület átdörzsölése naponta: vérkeringésserkentő
  • rendszeres masszázs
  • szaunázás
  • rendszeres folyadékfogyasztás, legalább napi 2- 2,5 liter ásványvíz, gyógytea, gyümölcslé
  • kéthetente egy nap léböjt beiktatása: ekkor csak folyadékot fogyasszunk. Viszont, ha romlik a közérzet a lédiéta hatására, ne alkalmazzuk.
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top