Szépüljünk

Nõi gond

A helyes táplálkozás, a sport, a cellulitisz-kezelések együttesen segítenek a narancsbõr eltüntetésében. Felmerül a kérdés, kinek van erre ideje?





Helyes időbeosztás

Gyereknevelés, háztartási munka, főzés mellett mikor járjanak a hölgyek narancsbőrkezelésre, és hogyan kerülje el az idegességet az ember diéta közben? Ezernyi kérdés, és szinte mind jogos.


Öt hasznos óra

Ha megvizsgáljuk csak egyetlen hét napjait, hogy mikor mit csináltunk, meglepő eredményt kapunk. A hét 168 órájából biztosan marad legalább öt olyan óra, amit nem tudnak a lányok, asszonyok, hol vész el. Sajnos ennek egy oka van: minden fontosabb, mint saját maguk.






Hatékonyabb munka


A fejlett országokban már rájöttek, hogy a kiegyensúlyozott egyén – aki nyugodt állapotban, szép külsővel, elégedetten, harmonikusan él – a munkájában is a maximumot képes nyújtani. Ma már Magyarországon is találni sok olyan céget, ahol erre külön figyelmet fordítanak a munkaadók.


Nyomás nélkül jobb

Korunk betegségeként emlegetett nehézség a stressz, amit ki kell zárni a hétköznapokból. Ugyanis a belső feszültség – a félelem, a harag – megzavarja a szervezet egyensúlyát, fokozza az adrenalinszint emelkedését, a hormonális működést. Mindez elsőként a bőrfelületen válik jól láthatóvá előbb kisebb majd nagyobb terület narancsbőrössé változásában. Jobban tesszük, ha ezt nem várjuk meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top