Szépüljünk

Üde lehelet a császárok italával

A sör kiváló szomjoltó ilyenkor nyáron, de alkotóelemeinek köszönhetõen, mértékletes fogyasztás mellett biztosítja a szervezet vitamin és ásványi anyag szükségletének jelentõs részét. Emellett azonban fontos kozmetikum is lehet, mely segít megõrizni bõrünk fiatalságát, hajunk szépségét és még szájöblögetõ készítésére is alkalmas.

Friss lehelet, megnyerő külső

Két ember találkozásakor az első pillantás rendszerint a másik szemére esik, a második

a szájára. Ezért a szép, egészséges fogak fontos szerepet játszanak abban, hogy jó benyomást keltsünk a másikban. Amikor az ember közelebb kerül ahhoz a bizonyos másikhoz, az orr játszik fontos szerepet. Aki nem ügyel leheletére könnyen kellemetlenül érezheti magát, a szájszag magányossá tesz! Bármilyen hihetetlen, de sörrel hatásos szájvizet készíthetünk, ami nem csak kellemes leheletet biztosít, hanem ápolja a fogakat, védi

a fogínyt a gyulladástól.

Sörös szájvíz – öblögető

Tegyél fél pohár vízbe egy fél citrom kifacsart levét, három csepp teafaolajat és két evőkanál sört. Fogmosás után gargalizálj legalább két percig. Ne félj, hogy sörszagú lesz a leheleted, ez a sörmennyiség nem elegendő az “illatfelhőhöz”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top