nlc.hu
Szépüljünk
Odorok és típusok

Odorok és típusok

Ahány nõ, annyiféle parfüm. Egyéniségünk döntõen befolyásolja, milyen illat illik hozzánk, melyik hangsúlyozza leginkább személyiségünket.





Keleties

Mindent kedvel, ami az öt érzékszervet megragadja: a csillogó ékszereket, a puha anyagokat, a finom ruhákat, a gyönyörű színeket, a lágy muzsikát, az egzotikus ízeket. Az érzékelés sokat jelent a számára. Parfümje: egzotikusan csábító, nehéz, virágos aromák kompozíciója (Avon Rare Gold, Far Away). 






Gyümölcsös


Kíváncsi az életre és az érzésekre, szereti a romantikát, az arany ékszereket, az áttetsző blúzokat, és a selyem fehérneműt. Teljes energiáját veti be, amikor kipróbál valami újat. Parfümje: vidám, provokatív koktél, mely déligyümölcsöktől illatozik (Avon Sunny Skies, Celebre).

Virágos





Imádja a holdfényes sétákat, a puha tüll és chiffon anyagokat, a romantikus filmeken, könyveken elérzékenyül, és előkerül a zsebkendő is. Rendkívül szexi megjelenése az első pillanatban szolidnak hat, érzékiségének a férfiak nehezen tudnak ellenállni. Parfümje: a virágok harmóniája, főleg, ha megtalálható benne a rózsa, a jázmin, a nárcisz, az írisz és a szegfűszeg is (Avon Incandessence, Natures Parfumery – Orchid/Mimosa).


Zöld-fás 





Öntudatos, erőtől duzzadó és energiát sugárzó, határozott nő, aki olyan férfira vágyakozik, akire felnézhet, és aki nála erőteljesebb egyéniség. A divatban a klasszikus, egyenes szabású kosztümöket, ruhákat kedveli. Parfümje: a zöld növények friss keveréke, amelybe méltóságteljesen vegyül csipetnyi virágos aroma, ami szolid hatást kölcsönöz (Avon Natures Perfumery – Clementine/Orange Blossom).






Fűszeres

Kevésbé komplikált, nyitott a világra, borzasztóan szexi és válogatós. Szenvedélyes, mindent tökéletesen át akar élni, még a parfümöket is. Esténként szívesen burkolódzik buja illatfelhőbe, hogy személyisége varázsát még jobban kihangsúlyozza. Parfümje: az erősen fűszerezett illat, amely ugyanolyan alkalmas napközbeni viseletre, mint egy hosszú, forró éjszakára (Avon Prowl, LBD, Perciev). 






Friss

Nem akar a középpontban állni, de egyáltalán nincs ellenére, ha valaki közeledik hozzá, hogy jobban megismerje. Parfümje: a természet ereje, amelyben megtalálható a föld, a víz, a tűz és a levegő intenzitása cseppnyi virágos harmóniával (Avon – Pur Blanca, Natures Parfümery – Lavender/Clover).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top