Szépüljünk

Fogápolás egyedi igények szerint

Mindannyiunknak különbözõek a fogaink, ezért mások az elvárásaink, igényeink is, melyeket fogkefénkkel szemben támasztunk.




A fogkefék tervezői az egyéni igényekre összpontosítanak, amikor különböző szempontokra fókuszálva alakítják ki a fogkeféket. A legalapvetőbb fogápolási igényeket az általános fogkefék is kielégítik.

Mit kell tudnia egy ilyen fogkefének? Rendelkezzen hajlított nyéllel, mely megkönnyíti a hátsó fogak elérését. A kefe feje két-három fog hosszúságú legyen, a sörték pedig közepes keménységűek, hogy ne sértsék fel az ínyt, de a szennyeződést eltávolítsák. Ilyen fogkefe a Signal Benefit.





A speciális fogkefék emellett egy-egy speciális igényre helyezik a hangsúlyt. A Signal új fejlesztése az Inter-Act fogkefe, mely kiválóan tisztítja a fogközöket. Mivel a fogszuvasodás nem a fogfelszínéről, hanem a fogközből indul, erre a területre fokozott figyelmet kell fordítanunk. Az Inter-Act egyesíti a fogak felszínét tisztító sörtéket legyező alakú sörtecsomókkal és lágy gumi fogvájókkal, hogy mélyebbre hatolhasson a fogak közé, és még alaposabban tisztítsa a fogközöket.







A Signal Adaptor fogkefe hatékonyan távolítja el a foglepedéket. A Signal Adaptor többszörösen hajlított, tervezésénél az orvosi műszerek alakját vették figyelembe, így ezzel a fogkefével a leghátsó fogak tisztítása is problémamentes, a kefe speciális anyagból készült sörtéi pedig különösen hatékonyan távolítják el a foglepedéket. Az ínyt azonban megóvják.









Akinek ínye fokozottabb gondoskodást igényel, használja a Signal Contact Massage fogkefét, mely masszírozva ápolja az ínyt. A Contact Massage sörtéit mindkét oldalon egyedülálló Actigelből készült lamellával látták el, melyek – mialatt a sörték elvégzik a tisztítást – masszírozó hatást fejtenek ki. Így a kefe egyidejűleg tisztít és ápol.







Aki a lehető legfehérebb fogakra helyezi a hangsúlyt a fogápolásban, annak ajánljuk a Signal White System fogkefét, mely a fogelszínező szennyeződéseket és foltokat is eltávolítja. Fogmosás közben az átlagos fogkefe sörtéi szétnyílnak, így nem tudnak a fog felszínéhez illeszkedni. Bár a lepedéket eltávolítják, az ételek és italok által hagyott kis foltokat – amelyek elfedik a fogak természetes fehérségét – nem.








Kattints a képre!
A Signal White System fogkefe a sörték rendszerén kívül egy rugalmas gumilamellával is rendelkezik, mely perlitet, egy professzionális fogtisztításra használt ásványt is tartalmaz. Ez az anyag a Signal Super Whitening fogkrém fehérítőrendszerének is aktív részét képezi.
A sörték hatékonyan szabadítják meg a fogat a lepedéktől. A gumilamella pedig hullámos alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fog felszínéhez, és így gyengéden, de hatékonyan eltávolítja a kis foltokat és a maradék szennyeződést is.

Játssz és nyerj és értékes Signal csomagot!
A játék >



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top