nlc.hu
Szépüljünk
Mit is kenjünk magunkra…?

Mit is kenjünk magunkra…?

A tavasz beköszöntével megérkezett a legújabb sminkdivat. Az idei sminkdivat az édes, pasztell, szívet melengetõ árnyalatok jegyében telik.

A középpontban a szem sminkelése áll, ezek erőteljesebb festésekor az ajkak inkább natúr fényben tündököljenek. Még inkább kihangsúlyozhatjuk a sminkünket, ha az öltözékünkben is visszaköszönnek azok az árnyalatok, amelyeket az arcunkra is felvittünk. Aki igazán trendi szeretne lenni, az ne keverje most a különböző színeket a szemhéjon, hanem ugyannak a színnek az eltérő árnyalataival teremtsen szín- és fényglóriát a szeme körül.
 





Például:

Kislányos rózsaszín smink:

szemek: pink és púderrózsaszín, orcák: rózsafa, száj: jegesen csillogó rózsa.

Tündérkék smink:

szemek: tengerkék és babakék, orcák: viola, ajak: orchidea.

Üdítő zöld smink:

szemek: cukordinnye és aranyos dzsungel zöld, orcák: csillogó méz,





ajkak:
áttetsző, napfényes ragyogás az ajaklakktól.

A pillák valamennyi smink esetén legyenek extra hosszúak, nerc színűek, és ami még ennél fontosabb, egymástól teljesen elkülönülők, amit a legújabb spirálokkal könnyedén elérhetünk.

Az idei szezonban a sminkmesterek a körmökre a szemhéjon ragyogó, vagy azzal tökéletesen harmonizáló árnyalatokat álmodták meg.


Az arcpúderek terén hódítanak az apró, magas fényvisszaverő képességekkel rendelkező szemcséket tartalmazók, melyek mattítják az arcot, de közben enyhén irizáló fényük valamennyi bőrszínhez remekül alkalmazkodik.





Hódítanak a multifunkcionális sminkek, amikor egyetlen terméket használhatunk a szemhéjra, az orcára és a szájra. Ezek rendszerint krémes textúrájú, nagyon finom, púderes hatású készítmények, melyek a legkisebb nesszeszerben is elférnek, és akár a kocsiban, a piros lámpánál várakozva is ragyogóan, egyetlen szempillantás alatt sminkelhetünk velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top