nlc.hu
Szépüljünk
Belsõ és külsõ hidratáció

Belsõ és külsõ hidratáció

Ahogy ma étkezel, holnap úgy létezel. A tartósítószerek, a színezõanyagok, a fehérjék, a hormonkezelt állatok és növények után testünkben maradó szennyezõdések mérget jelentenek a szervezet számára.




A bélfalakat valóságos „szappanréteg” borítja, így az értékes tápanyagok töredéke szívódik csak fel, s ez mind meglátszik a bőrön. Egyre több a mitesszer, a nagy, piros, fájdalmas pattanás, és a ráncocskák száma is szaporodik. A belső hidratációra, és tisztaságra fejlesztették ki az aloe vera fogyasztható kivonatát, amely úgy működik, mint a háztartásokban használt vízkőoldó. Teljesen feloldja és kisöpri a szervezetből még a masszívan lerakódott méreganyagokat is, ezután a vitaminok, ásványi anyagok maradéktalanul felszívódnak. Megnő a szervezet ellenálló ereje, a bőr tiszta és feszes lesz, megszűnik a hajhullás, a hajszálak dúsan csillognak, a töredező köröm fényes és erős lesz.






Érzékeny bőrűeknek


Az allergiára, kiporosodásra, kis pörsenések, viszkető foltocskák kialakulására hajlamos bőr legkiválóbb ápolói az aloe verát tartalmazó készítmények. Ráadásul a sivatag virágának kivonatával nemcsak az irritáció kialakulása előzhető meg, hanem jelentősen késleltethető a ráncosodási folyamat, illetve a meglévő ráncokat úgy simítja ki, hogy nedvességgel és értékes hatóanyagokkal tölti fel a száraz, érzékeny bőrt is.


Az aloe verát tartalmazó kozmetikumok rendelkeznek egy másik ritka tulajdonsággal is: nemcsak a bőr öngyógyító mechanizmusát indítják be, hanem késleltetik a korosodás következtében sokasodó panaszok kialakulását. Erősödik a bőr immunrendszere, felvértezett lesz a baktériumok, a külső környezeti ártalmak támadásaival szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top