nlc.hu
Szépüljünk
Sunsilk: a nõk nyelvén beszél

Sunsilk: a nõk nyelvén beszél

Elégedetlen vagy hajápolási termékeiddel? Zsíros a hajad? Összeragadtak a hajvégeid? Tartás nélküli lógással küzdesz? Szárazak, sérültek hajszálaid? Szeretnéd megtalálni azt a sampont, amely beváltja a hozzá fûzött reményeket? Szeretnél látni egy olyan terméket, amely végre a te nyelveden beszél?






Most mostam érzés
Töredelmesen bevallom, én nem szeretem az olyan kozmetikai termékeket, amelyek a tökéletes szépség ígéretével akarnak ámulatba ejteni. Hiszen ki ne gondolt volna egy-egy gyönyörű reklámfilmecske láttán arra, hogy: „tényleg szép az a csajszi abban a reklámban, de az egész valahogy sántít”? Úgy érzem, hogy az ilyen típusú termékek valahogy erőszakot tesznek rajtam, mert egy olyan távolságtartó, mesterkélt, művi divatvilágot ábrázolnak, amely hiteltelen és elérhetetlen, s amelynek egyáltalán nem akarok a részévé válni. Mindenki tudja, nem leszek top modell, mert egy meghatározott terméket használok. Hogy mit szeretnék én? Hát ez az, amit ezekben a termékekben hiányolok. Őszinteséget! Én egyszerűen csak jól szeretnék kinézni, és jól szeretném magam érezni a bőrömben. Azt akarom, hogy végre velem is foglalkozzon valaki. Szeretnék valami emberközeli sampont, amely kedves humorral szólít meg engem.





Persze nem kell semmi rosszra gondolni. Magabiztos, felnőtt nőnek tartom magam, aki harmóniára törekszik önmagával és környezetével. De néha nekem is lehetnek rossz napjaim. Ha rosszkedvű vagyok, általában az első dolog, ami nem tetszik magamban, az a hajam (szerintem ezzel minden nő így van). Szinte mondatokat látok magam előtt, hogy mi az, ami nem jó. Ezeket valószínűleg egy kisördög sugalmazza nekem, mert magamtól nem tudnék ilyen pontosan és őszintén fogalmazni: „Olyan összevisszaság uralkodik a fejemen.”, „Csak úgy lóg lefelé a hajam”, „Legszívesebben ki se mozdulnék a szobából”. Tény, ami tény, hogy néha olyan vigasztalan vagyok hajkoronám láttán, hogy még a barátom se tud megnevettetni, pedig ő aztán nagy kópé. Ilyenkor a hajsamponomat okolom, és gyorsan veszek egy másikat. Mindezt azért, mert nem vagyok megelégedve azzal a minőséggel, amelyet az előző samponom bizonyítékként ígért nekem. Például: „Tökéletes tartás.”, „Tripla hatékonyság”, „Intenzív bio-hidratációs krémkappang….”, „Ármányos botrányfűvel dúsított fikula”, „Göndör hajra, amely még az éticsigát is kiegyenesíti”.







Lokniszelidítő
Egy napon azonban olyan esemény történt, amely csendes figyelemmel belopta magát a szívembe. A buszon utazva meglepő plakáttal találkoztam (tudjátok, ez az a reklám, amelyikben a modell hajában mindenféle miniatűr kis tárgyak vannak elhelyezve; kiteregetett blúz, piros-fehér mentőöv, egy jóképű kis huszár, stb.). Mivel állandó problémáim vannak a hajammal, azonnal megvásároltam a sampont, amelynek neve: Sunsilk Aloe Serum. Szép hajam van, de gyakran kezelhetetlenül, makacsul össze-vissza kunkorodik. Az új samponnal mindez a múlté. Ilyen egyszerű. Nem kínál semmit, amit ne tudna teljesíteni. Árfekvése kitűnő. Akarom mondani: meglepően alacsony (legalábbis ahhoz képest, hogy milyen kiváló minőségű termék). Beceneve is van: a Lokniszelídítő.








Mentőöv az igénybevett hajnak
Mintha pontosan az én hajamra tervezték volna. Göndör és hullámos hajra, amely általa ezentúl megszelídül. Szerintem ez kedves dolog. Több mint kedves. Másnap megvettem a samponhoz tartozó balzsamot és hullámkontroll-krémet, csak hogy biztosra menjek. Harmadnap elújságoltam a barátnőimnek, hogy a hajam nem azért áll ilyen gyönyörűszépen, mert lecseréltem a fodrászomat, hanem mert lecseréltem a samponomat. Persze a biztosra menés ezentúl nekik is elérhető, hiszen a Sunsilk hatféle hajtípusra kidolgozott termékcsaládja tökéletesen kiegészíti egymást. Mondhatom, én eddig még nem csalódtam a kis huszárban. Már a mentőövre esküszöm.

Játssz, és nyerj Sunsilk hajápoló csomagot!
A játék > 







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top