nlc.hu
Szépüljünk
Érett fejjel

Érett fejjel

Megfelelõ kozmetikumok, rendszeres testmozgás, egészséges étrend kiválasztása. E három pilléren nyugszik az ötvenesek bõrápolása.





Test: A csonttömeg ekkortól csökken a legnagyobb arányban, a derék megvastagodik, a testtartás is hajlottabbá válik.

Javasolt: Elegendő húszpercnyi mozgás, de hetente legalább ötször. Naponta ötször együnk zöldséget, és apró kortyokban két és fél liternyi szénsav- és cukormentes folyadékot kortyoljunk el.

Bőr: A test hormonháztartásának változása miatt a kötőszövetek lazulnak, a faggyúmirigyek a felénél kevesebb zsírt termelnek, mint húsz éves korban. A ráncok nehezen kendőzhetők el.

Javasolt: Használjunk olyan kozmetikumot, amelyben megtalálható az aminosavakból és a szilícium molekulákból kifejlesztett hatóanyag-komplexum, ami megakadályozza a kötőszövet megkeményedését. Sőt, képes megújítani a károsodott sejtszerkezetet. Ez az új ránctalanító a szövetben a cukrot már azelőtt elcsípi, mielőtt a kötőszövetet tönkre tenné.

Haj: A növekedése egyre lassabb, már több mint a fele ősz, a hajszálak elvékonyodnak, töredezetté válnak. Jól áll viszont a rövid haj, az arcból kifésült frizura és a laza frufru. Mossuk ritkábban a hajat, ne fésüljük ki vizes állapotban, és minden hajmosás után használjunk hajkondicionáló balzsamot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top