Szépüljünk

Derma-3X technológia a ráncok ellen

Felejtsd el a kollagén injekciót! Hiszen itt az őszi szépségápolás új sztárja: a Derma-3x technológia, amelynek segítségével plazmafegyverhez hasonló hatékonysággal tűntetheted el a ráncok képződését arcbőrődön. Célzott kozmetikai kezelés, avagy hogyan legyen bõrünk újra feszes és rugalmas.




Az őszi szépségápolás új sztárjai azok a készítmények, amelyek hasonló hatást ígérnek, mint egy szépségklinikai ráncfeltöltés. Ezek a speciális – az USA-ban szabadalmaztatott – ötféle összetevőt tartalmazó, és különleges módon kifejlesztett termékek célzott kozmetikai kezelést ígérnek. Vagyis segítségükkel a bőr visszanyeri az egyensúlyát, feszességét, rugalmasságát.

Ezekkel a nagy hatású ránctalanító, bőremelő készítményekkel néhány nap alatt is szemmel látható eredményt érhetünk el. Pontosan úgy, ahogy a szépségklinikán egy kollagén injekció segítségével. A bőr megtelik élettel, a ráncok kisimulnak, és az idő múlásával keletkezett hibák, károk – vagyis az öregedés jelei – eredményesen felszámolhatók.

A klinikai módszereket helyettesítő krémek titka abban rejlik, hogy a kutatóorvosok kifejlesztettek egy olyan hatóanyag együtteset, amely fokozza a hámsejtek regenerálódását, elősegíti a hatóanyagok felszívódását, javítják a hidratálás hatékonyságát. Megszületett a Derma-3X technológia is, amely gátolja az öregedést, a ráncképződést és a kiszáradást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top