Szépüljünk

Hófehér mosoly

A fogszín a mosolydiagnosztika egyik sarkalatos kérdése... Dr. Schatz Balázst a DentalCoop orvos–igazgatóját arról a technikáról kérdeztük, amellyel a leggyorsabban lehet hófehérre varázsolni a fogainkat, úgy, hogy közben a fogzománc ne sérüljön.





Az esztétikai fogászatban először Amerikában elterjed csúcstechnikának a neve BriteSmile! A BriteSmile az egyetlen klinikailag tesztelt módszer, amely átlagosan 8 színárnyalatos fehéredést eredményez, csupán egy órás kezeléssel. A kezelés során egy zselé kerül a fogak felszínére, melyeket speciális kék fénnyel világítunk meg. Így oxidáció során a zselében lévő anyagok reakcióba lépnek a fogban lévő elszíneződött molekulákkal.
A folyamat eredményeképpen az elszíneződött molekulák elvesztik színező hatásukat, és ez által az eredeti természetes fehér fogszín jelenik meg. A hatás általában 2-3 évig tart.

A foggyökérkezelésen átesett, és elszíneződött fogaknál egy előkezelést végzünk – először belülről fehérítjük ki a fogat, és ez után el lehet végezni a teljes fogsoron a BriteSmile kezelést.

A kezelés alatt persze kényelmesen hátra lehet dőlni a székben, és DVD-n meg lehet tekinteni kedvenc filmjeinket.

Világszerte már több mint 300.000-en választották a BriteSmile fogfehérítő módszert, többek között olyan hírességek, mint Julia Roberts, Catherine Zeta Jones, Heather Locklear, Magyarországon pedig Csonka András, Czifra Noémi, Lagzi Lajcsi, Maya Gold és Szabolcs a ValóVilágból.

Ami pedig nagyon fontos, hogy a BriteSmile fogfehérítő módszer nem okoz szerkezetbeli, illetve morfológiai elváltozást a fogzománcban, nem károsítja azt, és mellékhatása sincsen!
















 


 


 


 




DentalCoop Fogászati és Szájsebészeti Központ
1121 Budapest
Zugligeti út. 60.
T: 398 10 28
Fax: 398 10 29
E-mail: info@dentalcoop.hu
www.dentalcoop.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top