nlc.hu
Szépüljünk
A tartós smink titka

A tartós smink titka

Minden nõ azt szeretné, hogy a sminkje néhány órával a felvitel után ne olvadjon a bõrbe. Az alapozó ne csillogjon, a szemfesték ne csomósodjon, a pillákról kis darabkákban ne hulljon a festék. És ha még a rúzs is egész nap a szájon maradna! Az lenne az igazi csoda.




Aztán vannak nők, akik ennél többre vágynak: már reggel tökéletesen ébredni. Mintha a természetanyának és nem a tetováló kozmetikusnak köszönhetnénk a szemünk élénkségét, határozott kontúrvonalát, és az ajkunk érzéki csillogását. Míg az előzőek vízálló sminkkel, az utóbbiak tartós smink segítségével válthatják valóra vágyaikat, amelyek között alapvető különbségek vannak.

Ami a tévedést okozza, hogy a vízálló sminkek is hosszú ideig ott maradnak, ahova kentük, illetve a gyártók tartós sminkként hirdetik ezeket a szépítőszereket. Míg a tartós sminknél a festéket mikron nagyságú tűszúrások segítségével juttatják a bőrbe, és nem kell se lemosnunk, se utána javítanunk, évekig a helyükön maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top