Szépüljünk

Reklámkampány vagy családi fotó?

Míg mi halkan felsóhajtunk a nyaralás alatt készült fotók nézegetese közben és fájó nosztalgiával idézzük fel magunkban a forró napsütést, a hûsítõ habokat, bõrünk -ha beszélni tudna- minden bizonnyal megkönnyebbüléssel üdvözölné az õszi idõszakot. De ilyenkor sem árt odafigyelni!

Most végre tűzszünetet köthet az őt támadó ultraibolya-sugarakkal, a széllel, a száraz, meleg levegővel.





Bőrünk megpihenhet néhány hónapra, de ebben az időszakban legalább oly mértékben szüksége van a gyengéd ápolásra, mint a kánikula folyamán, hogy a következő üdülési szezonban is frissességet, jólápoltságot és nem utolsó sorban egészséget sugározzon. Arról nem is beszélve, hogy a közelgő őszi-téli hideg is megviseli szegényt!

A túlzott igénybevétel okozta bőrkárosodásokat, elváltozásokat kiváló kozmetikumokkal, sminkcsodákkal takargathatjuk, de nem nehéz belátni, hogy a tudatos megelőzés a leghatékonyabb módszer a harmonikus szépség eléréséhez és megőrzéséhez. Ennek elengedhetetlen feltétele az egész testre kiterjedő rendszeres és gyengéd bőrápolás. S habár a reklámokban bájos, fiatal hölgyek hívják fel a figyelmet a testápolás fontosságára, nem szabad megfeledkeznünk a férfiakról sem, hiszen az ő bőrük épp annyira igényli a gondoskodást, mint a nőké. A selymes tapintás, nyugtató illat, az egészséges bőr nem az ifjú modell lányok sajátja. A férfiak testápolása sem szorítkozhat csupán a borotválkozásra és izzadásgátlásra, hiszen bőrük ugyanazoknak a hatásoknak van kitéve, mint a nők esetében. Az egészség és jólápoltság mindenkit megillet nemre és korra való tekintet nélkül.





Az anya magához öleli gyermekét, mielőtt reggel elbúcsúzik tőle az iskola kapujában, odabújik férjéhez az esti film alatt, cuppanós puszit nyom édesanyja arcára annak születésnapján. Ez a képsorozat lehetne egy reklámkampány része, de éppúgy lehet a családi videó néhány kockája is, melynek főszereplője Te vagy. És ha három vagy öt vagy akár tíz év múlva újra szeretnéd forgatni saját családi filmed, ugyanaz a ragyogó tekintet fog visszamosolyogni Rád, ha felveszed a harcot az idővel. Egy bevált testápoló, napi öt perc ráfordítás, és az eredmény nem marad el. Érezni fogod Te is és családod is. Kapd csak elő a tavalyi nyaralás fényképeit…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top