nlc.hu
Szépüljünk
Védd magad!

Védd magad!

Itt az õsz, hûlni kezd az idõ. Ezt pedig mindenki bõre megérzi. Hogy megvédd, és felkészítsd a még hidegebb télre, nincs sok mindenre szükség. Csak gondos ápolásra.

A száraz bőr nem csak csúnya, hanem védtelen is. Hogy miért? Mivel a bőrt az azt borító zsírréteg is védi. A bőr pedig minket véd meg sokféle külső hatás ellen. Szervezetünk első védelmi vonala sérülékenyebb, mint gondolnánk. A túlságosan szárító tusfürdők, a gyakori fürdés, az őszi szél, a sport közbeni izzadás, és a fokozódó hideg mind-mind komoly kárt okozhat benne.


Az első jel a fokozottabb kopás, melynek során az amúgyis állandóan megújuló bőr gyorsabban igyekszik megszabadulni a nem megfelelően táplált, ezért haszontalanná vált sejtektől. Ebben az esetben nyáron szerzett barnaságunknak is sebesen búcsút inthetünk.





Ha továbbra sem figyelünk fel az intő jelekre, hamarosan következik a viszketés, és a feszülés is. A végső stádium a pikkelyes külső, és az erős hámlás. Ha a bőr ilyen állapotba kerül, már annyira sérülékeny, hogy bármilyen kisebb behatás vérző sebet okozhat.

A legegyszerűbb persze, ha idáig el sem jutsz! A Baba testápoló termékcsalád új tagjai, a Baba testápoló normál bőrre, a Baba testápoló száraz bőrre és a Baba bőrápoló krém remek megoldást kínál erre a fenyegető problémára. Külön előnye, hogy pillanatok alatt beszívódik, így nem veszi el sok idődet, amit például családoddal is eltölthetsz. Arról nem is beszélve, hogy illata és jó tulajdonságai arra is esélyt adnak, hogy családod bármelyik tagja használja. Vagy akár együtt! Hiszen nem csak a nők, hanem a férfiak és a gyermekek bőrét is védeni kell!

És hogy még miért ajánljuk bárkinek? Mert természetes összetevői és bőrbarát ph-értéke miatt az érzékeny bőrűeknek is megfelelő. Mert száraz és normál bőrre is készül. Mert hatalmas flakonjának tartalma az egész családnak elég egy jó időre. Élvezzétek együtt az egészséges bőr bársonyosságát!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top